Record mondial

Home » Record mondial


Light of a strong community

Timişoara a fost , de-a lungul istoriei, nucleul multor premiere la nivel european şi mondial. După principiul “omul sfinţeşte locul”, acest lucru se datorează locuitorilor săi de excepţie. Aceştia i-au dat suflet, au transformat scânteia unui oraş de provincie într-o lumină puternică, care a strălucit pe tot continentul.
 

Încrederea şi mândria au fost şi sunt în continuare chintesenţa oraşului, cele care au pavat drumul Timişoarei spre succes. Timişorenii au dovedit ca nu există un loc mai bun pentru inovaţie şi pentru premiere decât în centrul unei comunităţi puternic închegate, pentru care limitele sunt de fapt startul unei noi curse.
 

Acum a venit timpul ca toţi cei care au investit încredere şi dragoste pentru a-şi crea oraşul perfect, să fie răsplătiţi. Evenimentul de inaugurare Iulius Town va veni în întâmpinarea lor cu trăiri complete care să depăşească superlativul. Va stârni cu ușurință sentimente de mândrie şi de mulţumire că dintre toate oraşele din lumea aceasta, ei au şansa să se bucure de aceste experienţe chiar la ei acasă.
 

Evenimentul le va dovedi timişorenilor ca Iulius Town este un proiect comun, care nu ar fi depăşit stadiul de schiţă fară devotamentul, dăruirea şi încrederea lor. Inaugurarea va constitui punctul de plecare, un manifesto al Iulius Town că împreună ducem zi de zi oraşul mai aproape de perfecţiune. Ne dorim ca la sfârşit, participanţii să afirme cu şi mai multă mândrie că Timişoara este într-adevăr oraşul lor!

 Vino și tu la Iulius Town și pune Timișoara pe harta Recordurilor Mondiale
Dacă acum 135 de ani Timișoara devenea primul oraș iluminat public din Europa, acum este timpul pentru o noua premieră

 

Sâmbătă, 31 August, Ora 19:00
 

P-ța Consiliului Europei, în față la UBC 3 
 

 

 


 

Stabilim un nou Record Mondial!

Timişoara a fost, de a lungul istoriei, nucleul multor premiere la nivel european şi Mondial. Una dintre cele mai importante a avut loc în 12 noiembrie 1884 când Timișoara devenea primul oraş European iluminat electric. Acum, după 135 de ani, Iulius Town va reaprinde luminile Timişoarei şi va aduce comunitatea în centru atenţiei prin doborârea unui record mondial.


Folosim tehnologia si readucem Timisoara pe harta premierelor prin setarea unui nou record mondial: cele mai multe lumini LED aprinse simultan.
 
 
 
 

 

Concert: Smiley și Feli!

Dupa doborârea Recordul Mondial, va urma un concert cu Smiley și Feli. Cei doi artisti vor prelua microfonul si ii vor incanta pe cei 10.000 de participanti asteptati.
Pavel Bartoş va fi prezentatorul concertului şi al evenimentului de doborâre al recordului. Acesta se va asigura că entuziasmul participanţilor va atinge cote maxime şi va comunica pe scurt mecanismul recordului, dând şi startul.
 
 

 

 

Participă și tu la doborârea Recordului Mondial care va pune Timișoara pe harta Guinness World Records.


Ți-am pregătit un Facebook Frame personalizat pentru tine să îți anunți prietenii că pe data de 31 august ești alături de Timișoara și participi la doborârea recordului mondial.
 

 

 

 

Au mai ramas

 

Zile
Ore
Minute
Secunde


pana la RECORD

 

 

 


Vrei să te bucuri de o ocazie unică în viață?

Înscrie-te pe lista de INSTRUCTORI și fă parte din echipa care pe 31 august va pune Timișoara în CARTEA RECORDURILOR!

 

 

 

 

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00 - 21.00 AUCHAN: 07.00 - 21.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2021 Iulius Town
Web design by Royalty