Program inaugurare

Home » Program inaugurarePE 30 AUGUST INAUGURAM CEL MAI NOU LIFESTYLE CENTER DIN ROMANIA!

Fii la curent cu tot ce se intampla la Iulius Town!

 

      

 

 

 

 
 

VINERI, 30 AUGUST
 

 

 
UNDERTOWN - STREET ART GALLERY
 
Ora 17:00
 
Zona: Pasaj subteran 
 
Inaugurăm expoziția lucrărilor de graffiti UNDERTOWN cu activări de tip street art. Peste 30 artisti internaționali și naționali se vor uni într-un mozaic cultural, care prinde viață în pasajul timpurilor noastre. Hai, la ora 17.00, să vezi cea mai mare expoziție de graffiti din Timișoara, pe ritm de hip-hop, scratch-uri și MC`s și să descoperi modul în care aceștia au folosit realitățile contemporane pe post de inspirație, pentru a crea artă. 

 
DJ SHOW - MAESTROS DEL RITMO
 
Ora 20:00
 
Zona: Parc 
 
Distracția va fi instalată în IULIUS TOWN pe ritmuri de deep-house MAESTROS DEL RITMO. Artiștii timișoreni John Trend & Jay Ko vor încânta participanții chiar în parcul din IULIUS TOWN, lânga lac. Se anunță un show electrizant!

 
MICROCOSMOS - ACROBATIC SHOW
 
Ora 21:00
 
Zona: Parc 
 
Ziua de vineri va cuprinde o parada impresionanta cu diverse acrobatii a unei Insecte Gigant. Timișorenii și turiștii veniți în Iulius Town sunt așteptați la MICROCOSMOS ACROBATIC SHOW, o paradă impresionantă de structuri mecanizate gigant, care se vor transforma în scene pentru acrobații aeriene. Spectacolul, susţinut de artişti internaţionali, va fi completat cu muzică și jocuri de lumini.
 

SAMBATA, 31 AUGUST

 

 

 
EVENIMENT RECORD MONDIAL!
 
Ora 19:00
 
Zona: P-ta Consiliul Europei
 
Folosim tehnologia si readucem Timisoara pe harta premierelor prin setarea unui nou record mondial: cele mai multe lumini LED aprinse simultan.

 
CONCERT SMILEY SI FELI
 
Ora 21:30
 
Zona:P-ta Consiliul Europei 
 
Sambata, dupa ce vom dobori Recordul Mondial, va urma un concert cu Smiley si Feli. Cei doi artisti vor prelua microfonul si ii vor incanta pe cei 10.000 de participanti asteptati.

 
SHOW DE ARTIFICII
 
Ora 23:00
 
Zona: P-ta Consiliul Europei 
 
Artificiile sunt de nelipsit in cadrul oricarei sarbatori si impresioneaza orice participant. La sfarsitul concertului, dupa iluminarea Timisoarei, doar cerul mai trebuie luminat pentru ca festivalul sa ramana intiparit in mintea timisorenilor.
 
 

DUMINICĂ, 1 SEPTEMBRIE
 

 

 
CONCERT GASCA ZURLI
 
Ora 19:00
 
Zona: P-ta Consiliul Europei
 
Magia lumii Zurli se dezvaluie la fiecare pas, libertatea si joaca fac cea mai buna echipa, iar visele se transforma in realitate cat ai zice… Zurlandia! Aici ai voie sa visezi cu ochii deschisi, sa razi si sa te joci in voie, sa alergi prin iarba cat de tin picioarele, sa chiui, sa canti si sa dansezi in ritmul tau pana la ultima farama de energie.

 
FANTASTIC SHOW "CONSTELLATION"
 
Ora 21:00
 
Zona: Parc Iulius Town
 
Spectacol de arta stradala.
Creatiile care vor defila in parcul Iulius reprezinta o lume a constelatiilor si a semnelor zodiacale, in care personajele prind viata si se inalta spre cer.
 

ACTIVITATI PERMANENTE

 

 
HOT AIR BALLON
 
Program:

Vi: 18:00 - 23:00
Sa: 17:00 - 22:00
Du: 17:00 - 23:00
 
 
Zona: Parc Iulius Town 

 
MOSAIC PHOTO WALL
 
Program: 10:00 - 22:00
 
Zona: Atrium - Iulius Mall 

 
INSTANT TATTOOS
 
Program: 10:00 - 22:00
 
Zona: Parc  Iulius Town

 
LAKE HOLOGRAM
 
Program: 20:00 - 24:00
 

Zona: Parc Iulius Town 

Regulament

Trimite SMS cu mesajul tău la numărul 1747 (SMS cu tarif normal) și acesta va fi acesta va fi afișat pe perdeaua de apa.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
ORAR AUCHAN: 08.00 - 22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2020 Iulius Town
Web design by Royalty