DIN 11 SEPTEMBRIE, FILMELE SE ÎNTORC ACASĂ, LA CINEMA CITY. PREMIERELE TOAMNEI SE VĂD ÎN NOILE SĂLI DE CINEMA DIN IULIUS TOWN

10 Sep 2020

Home » Noutati » DIN 11 SEPTEMBRIE, FILMELE SE ÎNTORC ACASĂ, LA CINEMA CITY. PREMIERELE TOAMNEI SE VĂD ÎN NOILE SĂLI DE CINEMA DIN IULIUS TOWN

Timișorenii au din nou ocazia de a se bucura de filme pe marele ecran, de atmosfera din sala de cinema și de premierele momentului, experiență de care le-a fost dor. De vineri, 11 septembrie 2020, filmele se întorc acasă, la Cinema City din Iulius Town, și îi întâmpină pe cinefili cu cele mai așteptate producții ale momentului. Totodată, este prilejul pentru a inaugura noua locație a multiplexului, cu o amenajare ultramodernă. Vizionarea filmelor se va face în condiții de siguranță și cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică.

 

Fie că îți dorești să iei o pauză de la activitățile de zi cu zi sau că adori să întâlnești personaje noi și intrigi impresionante, un film bun este întotdeauna soluția potrivită pentru o evadare. Din 11 septembrie, Cinema City redeschide sălile de cinema din Iulius Town cu filme în premieră, menite să încânte, să uimească și să ofere o doză de adrenalină. Biletele sunt deja puse în vânzare, popcorn-ul este pregătit, iar surprizele se anunță a fi pe măsura așteptării! Filmul-eveniment „After we collided” este cel care redeschide cinematografele, iar „Tenet”, supranumit „filmul care poate salva cinematografia”, va avea avanpremiera din 16 septembrie.

 

Lista filmelor din prima săptămână continuă cu blockbusterul „Bloodshot”, filmul de acțiune „Bad Boys for Life”, thrillerul „The Invisible Man”, animaţia „Sonic The Hedgehog” sau „Dolittle”, dar și filmul românesc „Urma”, debut regizoral al actorului Dorian Boguță, cu Mădălina Ghenea în rol principal. Descoperă programul complet al filmelor pe www.cinemacity.ro!   

 

Cel mai important este să ne bucurăm de filme în siguranță! De aceea, sunt implementate măsuri de protecție și distanțare fizică, recomandate de autorități și nu numai. Astfel,  purtarea măștii este obligatorie în incinta cinematografului și pe durata filmului, între spectatori vor exista scaune libere, vor fi puse la dispoziție substanțe dezinfectante, spațiile vor fi dezinfectate după fiecare vizionare și se recomandă achiziționarea online a biletelor. Toate măsurile pot fi consultate accesând: https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/masuri-de-siguranta-la-cinema-city.

 

Cinema City își redeschide porțile pentru iubitorii de filme în noua amenajare, extinsă și modernizată, din Iulius Town Timișoara. Începând din 11 septembrie vor fi accesibile 3 săli, parte din extindere. În scurt timp, pasionații de filme se vor putea bucura de toate cele 12 săli ale multiplexului și, mai ales, de experiența VIP cinema – filme și cină all inclusivepentru prima dată în regiune, dar și de concepte în premieră în afara Capitalei.

 

Așteptarea a luat sfârșit! Filmele bune se văd, în cele mai bune condiții de siguranță, la Cinema City din Iulius Town!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2023 Iulius Town
Web design by Royalty