„Blooming Season”, un guide-line fashion by Iulius Town și stilista Lica Popescu

24 Apr 2023

Home » Noutati » „Blooming Season”, un guide-line fashion by Iulius Town și stilista Lica Popescu

 

 

Creează-ți propria primăvară! Fii tu, fii original, lasă-ți personalitatea să preia controlul, închide ochii și urcă pe valul de emoție care te străbate! Concepe outfit-urile care te definesc și bucură-te de tot ce te înconjoară! În această primăvară, este „Blooming Season”, iar Iulius Town, Palas Iași și Iulius Mall Cluj împreună cu fashion stylist-ul Lica Popescu ți-au pregătit o surpriză: un guide-line fashion pentru ca tu să „înflorești” prin ținute, în acest sezon. 

 

Culoare, vitalitate, personalitate, sustenabilitate, curaj, limite depășite sunt laitmotivele colecțiilor primăvară-vară pe care magazinele din Iulius Town Timișoara, Palas Iași și Iulius Mall Cluj le expun. „Blooming season” te provoacă să te redescoperi, să depășești bariere, să profiți de culori și să înflorești prin noile tale ținute.

 

Împreună cu fashion stylist-ul Lica Popescu am creat un guide-line pentru sezonul primăvară-vară, cu piese vestimentare de la brandurile pe care le iubești. Catalogul cu outfit-uri, dar și câteva tips&tricks sunt disponibile online, iar video-ul inspirațional pe paginile de Facebook ale celor trei proiecte.

 

Lica Popescu, fashion stylist: „Mizați pe confort. Pantalonii largi, tricourile din bumbac lejer, hanoracele supradimensionate și încălțămintea comodă sunt elemente-cheie în garderoba capsulă. Indiferent dacă optezi pentru variante minimaliste, atemporale sau dacă mergi către un trend cu elemente moderne, alege piesele ce te fac să te simți bine și care îți pun în valoare personalitatea”.

 

Paleta cromatică abordată sezonul acesta are patru culori pastelate de bază, roz, albastru, galben și verde, ce se regăsesc în majoritatea colecțiilor. Îmbinate cu nuanțe puternice, care dau un touch de personalitate, noile piese statement sunt potrivite într-o varietate de combinații, fiind adaptabile, atât pentru ținute elegante, cât și pentru cele casual.

 

Imprimeurile florale și accesoriile supradimensionate sunt alte două must have-uri din acest sezon, conform fashion stylist-ul Lica Popescu. Tematica florală este cea mai bună variantă pentru a adăuga feminitate și romantism ținutelor, iar cerceii, colierele și brățările voluminoase completează lista unui sezon fashion reușit. Dacă vrei să aduci totul la superlativ, atunci poți apela la ochelarii dramatici.

 

Moda sustenabilă este una dintre cele mai populare tendințe din acest sezon, iar alegerea acestor tipuri de piese vestimentare este o investiție în garderoba durabilă.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty