Animax

Home » Magazine » Diverse » Animax

Pet shop-ul tău preferat, Animax!

 

De la câini și pisici până la rozătoare, păsări și reptile, toate animăluțele de companie găsesc în pet shop-ul Animax și pe www.animax.ro ceva pe gustul și placul lor. Fie că e vorba de o jucărie nouă, de un culcuș confortabil sau de o cușcă încăpătoare, specialiștii din magazinul Animax iți vor recomanda produsele potrivite pentru prietenul tău necuvântător!

Dacă ai nevoie de un sfat pentru animăluțul tău de companie sau de consiliere privind achiziționarea produselor potrivite, specialiștii Animax te așteaptă în magazin, gata să-ți ofere toate informațiile și recomandările pe care le cauți.

Cauți mâncarea preferată a animăluțului tău?
La noi găsești o gamă variată de hrană pentru animalele de companie, de la cei mai renumiți producători și pentru orice buzunar!

Sau crezi că i-ar prinde bine un accesoriu nou?
Orice cățel, pisică, peștișor, pasăre, rozătoare sau reptilă, își poate găsi jucăria preferată din sutele de modele disponibile în magazinul Animax! Pe lângă jucării, câinii și pisicile pot alege și o hăinuță nouă, o cușcă mai mare sau chiar un medalion special!

De ce să alegi Animax?
Decorul viu colorat, amenajarea inedită, personalul bine pregătit și atmosfera plăcută din magazine sunt doar câteva motive pentru care clienții revin, cu mare drag, la cumpărături. În plus, Animax oferă zilnic sute de reduceri și promoții pentru o gamă variată de produse.

#Animax, pentru și despre animale!

Locatie
Parter
Program
L-D: 10:00 - 22:00
Informatii clienti
0731 777 778
Email
timisoara.iuliusmall@animax.ro
Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2022 Iulius Town
Web design by Royalty