Iulius Town

Home » Iulius Town

IULIUS TOWN
Primul proiect mixt din vestul României


Iulius Town este orașul din centrul Timişoarei, un proiect de regenerare urbană gândit pentru a coagula comunitatea şi a-i aduce laolaltă pe timișoreni, pe locuitorii din regiune, dar şi pe cei din ţările limitrofe, indiferent dacă vin la birou, la cumpărături, să facă sport sau să se relaxeze.

Proiectul mixt este dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe şi reprezintă cea mai mare investiţie în real estate din regiune, în valoare de peste 220 milioane de euro.

Cu un concept inedit, Iulius Town reprezintă cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din regiune.
Este locul în care mergi la job în clădirile de birouri clasa A, unde te bucuri de shopping la superlativ de la brandurile internaționale, unde plimbările cu familia pe aleile din parc au un farmec aparte, în care poveștile spuse lângă lac sunt fascinante, unde copiii au liber la distracție la carusel, unde te întâlnești cu prietenii la cele mai atrăgătoare cafenele și restaurante. Este orașul tău, în inima Timișoarei!

Etapa 1, care a fost inaugurată în 2019, include:

  • 120.000 mp de retail
  • noi branduri, restaurante şi cafenele tematice
  • 12 săli de cinema; cina şi film all inclusive
  • Parc, lac, carusel, patinoar
  • 80.000 mp spaţii office, 4 clădiri
  • pasaj subteran destinat traficului auto
  • 4.070 de locuri de parcare

 

Noul nume şi identitatea vizuală create pentru proiectul mixt Iulius Town dezvoltat la Timişoara sunt produsul colaborării cu agenţia de branding innerpride.

 

Simbolul care a stat la baza noului logo a fost cununa de lauri, grupul Iulius fiind cunoscut ca fiind inovator  în multe aspecte, mai ales în dezvoltările urbanistice, dezvoltând până în prezent 2 proiecte multifuncționale de succes: IULIUS TOWN și PALAS.

Shopping

Iulius Town redefinește shoppingul prin stil, rafinament, culoare și energie. Timișorenii au acces la un mix de branduri atractiv și în concordanță cu trendurile fashion actuale, o gamă completă de servicii și locații de recreere pentru toate vârstele.

 

Concepte aduse în premieră în regiune de nume importante din industria fashion, cafenele și restaurante tematice, department stores ale unor retaileri renumiți, spații de joacă pentru copii și entertainment pentru toate vârstele sunt doar o parte dintre elementele ce transformă vizita în magazine într-o experiență cosmopolită.

 

Dining

 

Pauza de masă, întâlnirea de afaceri sau cina în familie are alt gust în locațiile dining premium din Iulius Town. În atmosfera selectă, clienţii sunt răsfățați cu spectacolul bucătăriei internaționale, pus în valoare de design-ul tematic și ambientul occidental.

 

La fel ca în marile oraşe ale lumii, Iulius Town reunește restaurante elegante, care invită la o incursiune culinară în jurul lumii, cafenele de inspiraţie internaţională şi alte atracţii definitorii pentru atmosfera cosmopolită. 

 

Entertainment

 

Iulius Town este destinaţia de distracție și relaxare pentru întreaga familie. Într-un singur loc, timișorenii beneficiază de noi concepte de entertainment și o varietate de posibilităţi pentru petrecerea timpului liber.

 

În Iulius Gardens, cel mai mare parc suspendat din țară, găsesc carusel venețian supraetajat, trambuline și patinoar sezonier, dar și restaurante și cafenele tematice cu panoramă spre spre spațiul verde.

 

Toate acestea vin în completarea destinațiilor de loisir indoor: un nou concept Cinema City – VIP All Inclusive, cel mai mare centru de sănătate și fitness din România, marca World Class, cu piscină semi-olimpică, spații de joacă pentru copii și adolescenți, casino și multe alte atracții.

 

Iulius Town este un oraș în inima Timișoarei, un spaţiu efervescent, deschis spre multiculturalitate, care oferă energie și printr-o agendă bogată de evenimente variate pentru toate categoriile de public, de la activităţi educative şi recreative pentru copii, manifestări culturale şi competiţii sportive, până la târguri tematice, festivaluri şi expoziţii de artă.

 

Evenimente

 

În Iulius Town, timpul liber se îmbogăţeşte cu noi valențe. Este locul care aduce oamenii împreună, oferindu-le prilejul de a se bucura de o mică evadare în natură, dar cu experiențe urbane. Pentru că aici se întâlnesc, se relaxează alături de prieteni şi de familie şi participă la o varietate de evenimente:

 

•            Evenimente fashion

•            Spectacole: dans, piese de teatru, muzică

•            Concerte în aer liber

•            Festivaluri de film, muzică, teatru, folclor

•            Activități pentru copii şi tineri

•            Competiţii sportive

•            Târguri diverse: carte, artizani, antichităţi, gastronomie etc.

•            Expoziţii de artă, lansări de carte

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2022 Iulius Town
Web design by Royalty