Iulius Town

Home » Iulius Town

IULIUS TOWN
Primul proiect mixt din vestul României

 

 

Iulius Town este povestea de succes prin care un mall s-a transformat într-un proiect mixt ambițios, animând o zonă urbană cu moștenire industrială și reconectând-o cu orașul. IULIUS este parte din Timișoara de peste 15 ani, un reper pentru locuitori, un nume cu rezonanță. Dezvoltarea Iulius Town Timișoara a venit firesc, din dorința de a continua misiunea asumată de a fi relevanți pentru comunitate și de a fi parte activă în dezvoltarea sa.

 

Acum este acel „centru” al orașului, în jurul căruia gravitează viața urbană, pentru că îmbină în cel mai armonios mod funcțiuni de retail, office, parc și entertainment, într-un singur loc. Este un spațiu vibrant, care îmbunătățește viața comunității și care îmbracă în verde experiențele sociale. 

 

Inaugurat în 2019, Iulius Town este singurul proiect mixt de regenerare urbană din vestul țării, realizat de compania IULIUS și Atterbury Europe, şi una dintre cele mai mari investiţii din regiune, în valoare totală de 442 milioane de euro.

 

 • 102.000 mp retail, cea mai mare zonă de cumpărături din afara Bucureştiului
 • 450 de magazine, cafenele şi restaurante tematice
 • 12 săli de cinema * primul concept cinema VIP (cină și film all inclusive) din afara Capitalei
 • centru de fitness * piscină semiolimpică
 • grădiniță şi şcoală primară
 • parc * carusel venețian * piațete evenimente * lac
 • 4 clădiri office premium * 82.000 mp * 50 companii multinaționale * 9.500 angajați
 • 3 săli de evenimente * până la 1.000 de participanți
 • parcare supraetajată și subterană * peste 4.000 de locuri
 • peste 800 de spații pentru biciclete
 • pasaj auto subteran * două benzi pe sens, 200 m lungime * galerie de artă stradală
 • record mondial Guinness World Records® pentru „Cele mai multe lumini LED aprinse simultan” – 7.235 de brățări aprinse la inaugurarea din august 2019

 

Noul nume şi identitatea vizuală create pentru proiectul mixt Iulius Town dezvoltat la Timişoara sunt produsul colaborării cu agenţia de branding innerpride.

 

Simbolul care a stat la baza noului logo a fost cununa de lauri, grupul Iulius fiind cunoscut ca fiind inovator  în multe aspecte, mai ales în dezvoltările urbanistice, dezvoltând până în prezent 2 proiecte multifuncționale de succes: IULIUS TOWN și PALAS.

Shopping

Iulius Town redefinește shoppingul prin stil, rafinament, culoare și energie. Timișorenii au acces la un mix de branduri atractiv și în concordanță cu trendurile fashion actuale, o gamă completă de servicii și locații de recreere pentru toate vârstele.

 

Concepte aduse în premieră în regiune de nume importante din industria fashion, cafenele și restaurante tematice, department stores ale unor retaileri renumiți, spații de joacă pentru copii și entertainment pentru toate vârstele sunt doar o parte dintre elementele ce transformă vizita în magazine într-o experiență cosmopolită.

 

Dining

Pauza de masă, întâlnirea de afaceri sau cina în familie au alt gust în locațiile dining premium din Iulius Town. În atmosfera selectă, clienţii sunt răsfățați cu spectacolul bucătăriei internaționale, pus în valoare de design-ul tematic și ambientul occidental.

 

La fel ca în marile oraşe ale lumii, Iulius Town reunește restaurante elegante, care invită la o incursiune culinară în jurul lumii, cafenele de inspiraţie internaţională şi alte atracţii definitorii pentru atmosfera cosmopolită. 

 

Entertainment

Iulius Town este destinaţia de distracție și relaxare pentru întreaga familie. Într-un singur loc, timișorenii beneficiază de noi concepte de entertainment și o varietate de posibilităţi pentru petrecerea timpului liber.

 

În Iulius Gardens se regăsesc un carusel venețian supraetajat, trambuline și patinoar sezonier, dar și restaurante și cafenele tematice cu panoramă spre spre spațiul verde.

 

Toate acestea vin în completarea destinațiilor de loisir indoor: un nou concept Cinema City – VIP All Inclusive, un centru de sănătate și fitness, marca World Class, cu piscină semi-olimpică, spații de joacă pentru copii și adolescenți, casino și multe alte atracții.

 

Iulius Town este un oraș în inima Timișoarei, un spaţiu efervescent, deschis spre multiculturalitate, care oferă energie și printr-o agendă bogată de evenimente variate pentru toate categoriile de public, de la activităţi educative şi recreative pentru copii, manifestări culturale şi competiţii sportive, până la târguri tematice, festivaluri şi expoziţii de artă.

 

Evenimente

În Iulius Town, timpul liber se îmbogăţeşte cu noi valențe. Este locul care aduce oamenii împreună, oferindu-le prilejul de a se bucura de o mică evadare în natură, dar cu experiențe urbane. Pentru că aici se întâlnesc, se relaxează alături de prieteni şi de familie şi participă la o varietate de evenimente:

 

•            Evenimente fashion

•            Spectacole: dans, piese de teatru, muzică

•            Concerte în aer liber

•            Festivaluri de film, muzică, teatru, folclor

•            Activități pentru copii şi tineri

•            Competiţii sportive

•            Târguri diverse: carte, artizani, antichităţi, gastronomie etc.

•            Expoziţii de artă, lansări de carte

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty