Iulius Gardens

Home » Iulius Gardens

Iulius Gardens

Oraşul tău, plimbările tale

 

Iulius Town aduce natura mai aproape de tine şi îţi oferă numeroase motive să îţi petreci timpul în aer liber, împreună cu familia sau cu prietenii.

 

Iulius Gardens este unul dintre cele mai spectaculoase spaţii verzi din Timişoara, amenajat într-o manieră inedită, deasupra noii parcări subterane din ansamblu.

 

O veritabilă oază de relaxare, Iulius Gardens include 1.400 de arbori, cu înălţimi de până la 13 metri, care impresionează prin dimensiuni, forma coroanelor şi coloritul frunzelor, în diferite perioade ale sezonului de vegetaţie.

 

Tei, cedri, fagi pendulari şi piramidali, platani, diverse varietăţi de arţar, stejari, castani, brazi, pini, carpeni de tip spalier sau cu formă piramidală, pruni şi duzi ornamentali, magnolii sunt doar câteva specii care înfrumuseţează zona.

 

Peisajul este completat cu peste 100 de specii de arbuști ornamentali: azalee, hortensii, trandafiri, camelii, wisteria, buxus, călini, forsiția și multe altele.

 

În Iulius Gardens te bucuri de:

 

  • Carusel supraetajat pentru copii
  • Lac cu vegetaţie
  • Gazon special, pe care vizitatorii se pot așeza pentru a se relaxa, pentru a citi o carte sau pentru a se bucura de priveliște
  • Alei de promenadă
  • Spaţii de relaxare
  • Patinoar (iarna)
Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty