ZILELE FANILOR LEGO® - Brickenburg in My Town

17 - 19 martie

Home » Evenimente » ZILELE FANILOR LEGO® - Brickenburg in My Town

🏙️O expoziție plină de culoare îi aşteaptă pe timișoreni în Iulius Town, în piațeta Intersport. Vizitatorii sunt invitaţi să exploreze orașe în miniatură, construite în detaliu, din milioane de piese LEGO®, la 𝗕𝗿𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻𝗯𝘂𝗿𝗴 𝗶𝗻 𝗠𝘆 𝗧𝗼𝘄𝗻 - 𝗭𝗶𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗙𝗮𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗟𝗘𝗚𝗢®. Expoziția poate fi vizitată de vineri până duminică, în perioada 17 – 19 martie, la etajul Iulius Mall, piateta Intersport. 


🏞️Odată cu venirea primăverii, începem să ne gândim serios la vacanțele de vară. La locuri cu încărcătură istorică, la relaxare în mijlocul naturii sau, de ce nu, la curse auto ori la expoziții de bolizi pe două sau pe patru roți. Asociația Brickenburg, aduce în atenție o lume în miniatură construită din piese LEGO® care se axează tocmai pe aceste dorințe de evadare din cotidian.


👦👩Mai mult, copii, tineri și seniori vor avea prilejul sa dea formă așteptărilor lor în cadrul atelierelor de construcție cu piese LEGO®.


🔛Așa că, vino la Iulius Town să te bucuri alături de cei dragi de momente pline de culoare pe tărâmul fermecat al construcțiilor din LEGO® și pleacă acasă cu telefonul plin de amintiri! 

 

🆓Accesul este gratuit. 


⚠️𝗡𝗼𝘁𝗮: Piesele LEGO® sunt din categoria LEGO System® și se adresează copiilor peste 5 ani. Părinții sunt rugați să nu își lase copiii nesupravegheați.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty