YOUNG AT ANY AGE

26 FEBRUARIE - 07 MARTIE

Home » Evenimente » YOUNG AT ANY AGE

 

Primăvara începe cu tine și cu cei dragi alături, iar tradiția spune că acest anotimp frumos trebuie celebrat prin dăruirea unui mărțișor. Indiferent că alegi să oferi simboluri tradiționale sau cadouri speciale, trebuie să faci simțită prezența primăverii în casa și în sufletul celor apropiați. La început de martie, Iulius Town le răsfață pe doamne și domnișoare cu peste 1.000 de premii și le face să se simtă Young at any age!

 

Primăvara este despre noi începuturi, despre încredere, speranță, curaj și este momentul potrivit să-ți arăți recunoștința față de prietene, mame, surori, iubite, colege și toate femeile pe care le prețuiești. Și cum altfel să le celebrezi frumusețea și feminitatea decât cu un cadou deosebit? Iulius Town îți vine în ajutor și a pregătit o mulțime de surprize pentru ca cea dragă ție să se simtă Young at any age. Astfel, indiferent că alegi cadouri sofisticate, flori sau mărțișoare, în perioada 26 februarie – 7 martie 2021, dacă faci cumpărături în valoare de minimum 300 de lei din magazinele tale preferate, te poți înscrie în campania cu iz de primăvară. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de shopping și să mergi cu bonurile fiscale din aceeași zi la Centrul Info. Și cum cel mai frumos dar oferit unei femei este o bijuterie sau un parfum, marile premii oferite de Iulius Town sunt strălucitoare și înmiresmate. Astfel, pe 8 martie 2021, va avea loc o tombolă, în urma căreia 20 de câștigători vor primi vouchere Beautik Haute Parfumerie, în valoare de 400 lei fiecare sau vouchere Bijuteria Stil, în valoare de 485 lei fiecare.

 

În plus, dacă te numeri zilnic printre primii 100 de participanți, poți câștiga pe loc vouchere pentru pantofi de la Benvenuti, produse cosmetice de la Breathless Point, accesorii pentru gadgeturi de la Cover Shop, preparate italiene apetisante de la Bella Italia, cafea delicioasă de la Tucano, vouchere la Wash&Bright sau loțiuni dezinfectante și băuturi răcoritoare.

 

REGULAMENT CAMPANIE PROMOȚIONALĂ "YOUNG AT ANY AGE"

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty