VINO ÎN ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN

6 - 31 DECEMBRIE

Home » Evenimente » VINO ÎN ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN

În perioada 6 - 31 decembrie, cei care vor veni la Iulius Town Timișoara vor avea parte de o atmosferă de poveste, dar şi de evenimente în ton cu sărbătorile de iarnă. Cei mai fericiţi vor fi copiii, care vor putea intra în Atelierul lui Moș Crăciun, zilnic, la atelierul său din piațeta Splend’or. Această călătorie va fi posibilă cu ajutorul unor ochelari 3D pentru realitate virtuală.


Ce se întâmplă în ATELIER?
1. Odată intrați in ATELIER, veți putea începe o aventură fantastică în Laponia și să explorați atelierul lui Moș Crăciun! Vă invităm să luaţi cu voi pe cei dragi, dar maximum 2 persoane pentru o experiență optimă.
2. Vă așezați cuminți în VAGONUL FERMECAT. Veți primi și o pereche de OCHELARII MAGICI, care vă ajută să călătoriți ca vântul și ca gândul.
3. Vă puneți ochelarii magici, anunțați Ajutorul Moșului că sunteți pregătiți, și începe experiența de realitate virtuală. Veți explora împreună în ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN!
4. Continutul fizic si psihologic vazut in realitatea virtuala poate fi deosebit de intens si de real. Astfel, corpul tau va reacționa in consecinta. Anumite tipuri de continut te pot speria, emotiona, bucura sau iti pot oferi o doză zdravana de adrenalina. Poti ameti, transpira sau avea dureri de ochi. De aceea este foarte important sa comunici cu membrii echipei, iar in cazul in care manifesti unul din simptomele mai sus mentionate sa ne anunti mediat.
5. La finalul experienței, te invităm să scrii MOȘULUI ce îți dorești de CRĂCIUN și să pui scrisoarea în cutia de scrisori pentru ca ea să ajungă la destinație. Are drum lung!

 

Program de functionare:

  • Luni - Vineri: 12.00 – 20.00
  • Sâmbătă – Duminică: 11.00 – 20.00

 

Regulamentul este disponibil AICI.

 

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2022 Iulius Town
Web design by Royalty