Treasure Games in Banat

15 iulie

Home » Evenimente » Treasure Games in Banat

Primul reality show în social media din România, Treasure Games, se desfășoară în acestă vară în Banat. După prima ediție derulată în Ținutul Buzăului, locurile spectaculoase, oamenii plini de povești, preparatele locale și experiențele intense din această regiune se vor regăsi în provocările pentru echipele care intră în cel mai interactiv joc din social media.

Treasure Games in Banat aduce la un loc opt concurenți pentru șapte zile de provocări și explorări. Fiecare echipă va avea câte doi membri și va avea de rezolvat zilnic sarcini diferite prin intermediul cărora va dezvălui bogăția și specificul locurilor, va oferi o incursiune inedită în istoria și cultura Banatului. Fiecare echipă acumulează puncte pe măsură ce rezolvă sarcinile, în funcție de modul în care îndeplinește cerințele și timpul în care reușește să facă acest lucru.

Participanții selectați pentru Treasure Games in Banat și care vor aduce prin comunitățile lor în social media întreaga aventură sunt: Marius Chivu, Emilia Morariu, Alina Muntele, Ciprian Muntele, Silviu Barbul, Adrian Dan, Bogdan Buzuleac și Răzvan Moței.
Echipele pe care aceștia le formează, precum și numele sub care vor evolua în Treasure Games in Banat sunt anunțate pe conturile lor cât și pe conturile de Facebook și Instagram Treasure Games și Cronicari Digitali.
Echipa câștigătoare va primi trofeul Treasure Games, dar și un premiu în valoare de 2.000 de euro.

Toată aventura concurenților va putea fi urmărită în timp real pe conturile lor de social media, iar rezultatul final al competiției va fi dezvăluit în seria video Treasure Games in Banat, care va fi lansată pe canalul de YouTube Treasure Games în această toamnă. Echipa de producție va surprinde momente inedite din culise și le va distribui pe conturile de social media Treasure Games și Cronicari Digitali. Mai bine de 168 de ore de filmare vor fi transformate ulterior în episoadele care vor spune pe YouTube povestea competiției.

Creatorii de conținut vor porni la drum din București în 9 iulie, către județul Timiș, apoi, concursul ia start pe 10 iulie, odată cu explorarea județului, dar și a Timișoarei – Capitala Europeană a Culturii 2023, prin probe cu povești speciale și peisaje instagramabile pe care orice vizitator s-ar bucura să le descopere în regiunea istorică din vestul României, dintre Dunăre, Tisa, Mureş şi Carpaţi. Una dintre problele competiției din 15 iulie se va desfășura în cadrul Iulius Town Timișoara, unde concurenții vor descoperi proiectul Iulius Town într-un mod interactiv și plin de suspans.
La final, în jur de 140 creatori de conținut se vor întâlni în parcul Iulius Gardens (Family Plaza) din Iulius Town Timișoara pentru un Heritage Cocktail Party, ocazie cu care vor face cunoștință cu autoritățile și reprezentanții culturali locali și regionali.
Show-ul Treasure Games in Banat va fi prezentat de Toader Păun, care va oferi inclusiv detalii de culise prin intermediul unor jurnale transmise live online, la TV și radio.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty