TIMIȘOARA ÎN ERA ELECTRO-MOBILITĂȚII

30 OCTOMBRIE - 01 NOIEMBRIE

Home » Evenimente » TIMIȘOARA ÎN ERA ELECTRO-MOBILITĂȚII

Vrei să-ți achiziționezi o mașină full electrică sau hibridă și nu știi ce să alegi? Vino în Iulius Gardens, la expoziția „Timișoara în era Electro-Mobilității”, să descoperi cele mai noi modele de mașini full electrice și plug-in hybrid, care combină designul inovator și performanțele excepționale atunci când vine vorba de protejarea mediului și economisire, dar și tehnologia de ultimă oră!

 

 

Iulius Town îi invită pe timișoreni la un eveniment dedicat creșterii gradului de conștientizare față de beneficiile pe care le aduc mașinile eco-friendly. De vineri până duminică, 30 octombrie – 1 noiembrie 2020, Iulius Gardens se transformă într-un „showroom auto” în aer liber. Aici, iubitorii de mașini pot admira autovehicule full electrice și hibrid, de la cele mai importante mărci auto din România. Poți să-ți faci o impresie completă despre gama full electrică sau cea hibridă de la Mercedes-Benz, să descoperi varianta electrică Opel Corsa sau  mașinile Renault și Nisan full electrice. De asemenea, poți afla amănunte despre cele două modele full electric și plug-in hybrid de la Kia, să explorezi avantajele e-mobilității la cochetele modele full electrice Peugeot 208 și 2008 sau să faci cunoștință cu primul model electric ID.3 1ST de la Volkswagen.

 

Expoziția este asigurată de cele mai importante reprezentanțe auto din Timișoara – Auto Schunn, Autoglobus 2000, Auto Europa, Silver Motors, AutoKlass, Mega Group, Autoclub. 

 

Purtarea măștilor de protecție și respectarea măsurilor de distanțare fizică sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty