Târg pentru mirese

15 - 17 aprilie

Home » Evenimente » Târg pentru mirese

 

Organizarea unui eveniment atât de deosebit precum nunta este o chestiune extrem de specială și delicată pentru fiecare cuplu în parte. Și cum pregătirile pentru marea zi se transformă, de cele mai multe ori, într-o adevărată aventură, ajutorul specialiștilor din domeniu poate fi o gură de aer proaspăt. La evenimentul „Târg pentru Mirese” găsești cele mai bune oferte pentru nunta de vis, poți să-ți „Măriți rochia”, iar Iulius Congress Hall din ansamblul mixt Iulius Town a pregătit verighetele voastre pentru marele eveniment.

 

Fie că sunteți viitori miri în căutarea unor idei nonconformiste pentru nuntă sau, pur și simplu, vreți să vă bucurați de efervescența de la evenimentul „Târg pentru mirese”, o puteți face în perioada 15 – 17 aprilie 2022, la centrul de evenimente Iulius Congress Hall din ansamblul mixt Iulius Town. Specialiștii au pregătit direcțiile pentru viitoarele evenimente și vă vor oferi o multitudine de idei fresh pentru o zi de poveste. Evenimentul este organizat de Iulius Town în parteneriat cu Rayna Decor și creatoarea de frumos Carmen Caragea.

 

Și cum după „Da!” urmează... petrecerea, alegerea sălii este foarte importantă pentru că nu selectați doar un spațiu pentru nuntă, ci atmosfera și cadrul care vă reprezintă cuplul, lucruri care vă vor aminti întotdeauna de începutul călătoriei în doi. Astfel, dacă decideți să marcați evenimentul într-una dintre cele trei săli Iulius Congress Hall și vă aflați printre primele 36 de cupluri ce încheie un contract în perioada aprilie – decembrie 2022, veți primi un voucher de 2.000 de lei, ce poate fi valorificat în magazinul de bijuterii Sabrini din Iulius Town. Mai multe detalii despre această campanie se regăsesc în regulamentul disponibil pe site-ul Iulius Congress Hall!

 

Evenimentul „Târg pentru mirese” reunește 60 de furnizori de servicii pentru nuntă, astfel că miresele vor găsi rochii de poveste, atât clasice sau boho chic, cât și de inspirație tradițională sau cu design nonconformist pentru mireasa modernă. Și creatorii de accesorii pentru mirese pun la dispoziție articole remarcabile, mirii își pot alege costumul ideal pentru marea zi, iar ca să puneți în scenă povestea voastră de dragoste, tot aici, puteți găsi și locația potrivită. În strânsă legătură cu sala unde va avea loc evenimentul sunt meniurile și decorațiunile, dar reprezentanții din domeniu vă pun la dispoziție o mulțime de posibilități și vă pot ajuta cu sfaturi. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitații, servicii foto-video, momente de show sau band-uri. Însă, dacă nunta a trecut deja, poate fi „Măritată rochia”. Pentru acest program, rochiile se aduc joi, 14 aprilie 2022, între orele 10.00 - 22.00, iar în cazul în care nu se vând, se ridică duminică, 17 aprilie, între orele 18.00 - 22.00.

 

Târgul poate fi vizitat vineri, 15 aprilie 2022, în intervalul orar 13.00 – 20.00, sâmbătă, 16 aprilie, între orele 10.00 - 20.00 și duminică, 17 aprilie de la ora 10.00 până la ora 18.00.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty