TÂRG MĂRȚIȘOR

24 FEBRUARIE - 02 MARTIE

Home » Evenimente » TÂRG MĂRȚIȘOR

Primăvara pare că s-a instalat deja, iar la Iulius Town și-au făcut apariția și vestitorii săi cu șnur alb și roșu. Mărțișoare de diferite forme și realizate prin tehnici inedite, cu design modern sau cu motive tradiționale, încântă privirile tuturor celor care caută simboluri ale anotimpului renașterii naturii.

 

Primăvara își face simțită prezența în Iulius Town prin intermediul unui târg tematic de mărțișoare, care oferă timișorenilor prilejul să aleagă simboluri deosebite cu șnur alb și roșu. Până pe 2 martie 2020, Iulius Mall, găzduiește în zonele Intersport, Atrium și culoarul Anna Cori, Târgul de Mărțișoare. La acest eveniment participă peste 40 de maeștri ai lucrului manual, care își prezintă mărțișoarele, bijuteriile, și decorațiunile create pentru toate preferințele.

 

Clienții pot să aleagă dintr-o selecție de mărțișoare din argint, piele, fimo, lemn, hârtie, ceramică și alte materiale, în tonuri delicate și forme jucăușe. De asemenea, la târgul dedicat primăverii se mai găsesc cosmetice, accesorii și bijuterii care pot fi daruri perfecte pentru doamne și domnișoare. Cei care vor să ofere și alte cadouri pot opta pentru felicitări handmade, aranjamente florale și multe alte propuneri cu personalitate. Varietatea de opțiuni îmbină tradiționalul cu modernul, astfel încât să acopere toate gusturile. 

 

Vino la Iulius Town să alegi mărțișoare unicat pentru cei dragi!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty