TANGO. una HISTORIA del AMOR

20 SEPTEMBRIE

Home » Evenimente » TANGO. una HISTORIA del AMOR

TANGO. una HISTORIA del AMOR 

(Tango. Istoria unei iubiri)
Un spectacol de teatru-dans de tango argentinian
20 si 25 septembrie 2020, ora 20:30
la Iulius Town

Un proiect realizat de MAGNUM TEAM si TangoVIVO in parteneriat cu Iulius Town, Consiliul Judetean Timis, ID Couture si My Tango Shoes by Mono.

Acest spectacol este finantat de MAGNUM TEAM, Iulius Town si Consiliul Judetean Timis, motiv pentru care cele doua reprezentatii ce vor avea loc la Iulius Town se vor desfasura cu titlu gratuit. 

Coregrafie si Scenografie: Anda Polverejan
Conducerea muzicală: Anda Polverejan
Vestimentatia: Iana Iovanas si Diana Avram
Pantofi: My Tango Shoes by Mono

Distributia: (dansatori):
Raul Avram

Dragos Bute

Ioana Cazan

Cristina Daju

Alexandru Iagaru

Iana Iovanas  

Denis Matei

Diana Kristof  

Alexandru Pintea

Alexandra Szuromi

Descriere:
Spectacolul de teatru-dans „TANGO – istoria unei povesti de dragoste” ne vorbeşte despre evoluţia relaţiei de dragoste dintre un bărbat şi o femeie, transpusă în istoria dansului de tango argentinian, de la macismul anilor ’20 şi rolul femeii împărţită între etichetele de femeie uşoară şi doamnă, până la emanciparea femeii şi dezvoltarea relaţiei dintre două persoane egale, dar cu roluri asumate, dorite, căutate şi găsite de barbat şi femeie într-o relaţie de dragoste.

Fenomenul teatru-dans se înscrie, ca gen, în sfera artelor spectacolului, diferenţa specifică fiind identificabilă, în special, prin modul în care opţiunea pentru un anumit limbaj de dans susţine ideea unui spectacol de teatru-dans.
Prin modul în care şi-a conceput spectacolele, prin elementul abisal care catalizează discursul scenic, ce se păstrează permanent în sfera cotidianului transfigurat, dar mai ales prin statutul dansului de respiraţie efectivă a acţiunii, Pina Bausch impune definitiv în peisajul cultural internaţional fenomenul teatru-dans care a impus definitiv dansatorul care integrează un discurs teatral în propriul său trup. 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty