Student Deals @ Iulius Town

1 noiembrie - 31 decembrie 2022

Home » Evenimente » Student Deals @ Iulius Town

 

Până în decembrie ți se pare că mai este o eternitate? Vino la Iulius Town, unde ți-am pregătit super reduceri și atmosferă de vacanță! Descoperă Student Deals!

 

Iulius Town ți-a pregătit Student Deals, ce conține oferte de neratat. Până la finalul anului, pe 31 decembrie 2022, ai parte de o sesiune de orientare... în shopping și voie-bună. În acord cu serile de toamnă care aduc împreună studenți de pretutindeni, cu al lor spirit de camaraderie și de aventură, Student Deals vine cu #ReduceriSpecialePentruStudenți.

 

Ne-am gândit la toate detaliile pentru ca tu să te bucuri de promoții și să ai o experiență de shopping fără cusur. Ia-ți carnetul de student și vino la Centrul Info și noi îți oferim încă un carnet, dar unul cu super reduceri!

 

Dacă vrei să dai un vibe nou garderobei tale, Colin`s, Xara Shoes, US Pollo Assn., D.S. Damat, Superdry, Triumph, Nissa și Hervis sunt brandurile de profil care ți-au pregătit vouchere în carnetul Student Deals. Teilor Exclusive și Meli Melo au reduceri la accesorii și bijuterii, iar dacă ești în căutarea unor parfumuri persistente sau a unor cosmetice de calitate, la prețuri cu discount, te așteptăm la Sense of Nature sau My Geisha.

 

Și restaurantele din Iulius Town ți-au pregătit câte un voucher în Student Deals: Ribs Grill, Choco World, Kartoffel, Chopstix și Dabo Donner. În același carnet mai găsești și discount-uri la Cărturești, GNC Live Well și NomasVello.

 

Nu uita: carnetul de note și chef de shopping, de atât ai nevoie pentru o experiență în Iulius Town!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty