#STAYBEAUTIFUL WITH CUPIO concurs online

06 - 12 MAI

Home » Evenimente » #STAYBEAUTIFUL WITH CUPIO concurs online

REGULAMENTUL CONCURSULUI ONLINE

„#STAYBEAUTIFUL WITH CUPIO”

06 – 12 mai 2020

1. Organizatorul Concursului

Organizatorul campaniei promoţionale „#STAYBEAUTIFUL WITH CUPIO” este ATTRIUS DEVELOPMENTS SRL cu sediul în IAȘI, str. Palas, nr. 7A, clădirea A1 înregistrată la ORC cu nr. J 22-488-2017, CUI RO 37160477,  reprezentată de Dl. Emilian Gabriel Grosu în calitate de Administrator denumită în continuare „Organizator”

 

2. Perioada şi locul de desfăşurare

Concursul începe în data de 06 mai 2020, ora 10.30 şi durează până în data de 12 mai 2020, ora 15.00.

 

Concursul se desfăşoară pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara (https://www.facebook.com/IuliusTownTM/).

 

3. Dreptul de participare

La concursul „#STAYBEAUTIFUL WITH CUPIO” participă numai persoanele fizice.

Nu au drept de participare la acest concurs următoarele persoane: angajaţii ATTRIUS DEVELOPMENTS SRL, angajaţii firmelor din Iulius Town Timișoara, angajaţii firmelor implicate în organizarea acestei promoţii, precum şi membrii familiilor acestora până la gradul 4.

 

4. Mecanismul concursului

Pentru a participa la concursul „#STAYBEAUTIFUL WITH CUPIO” participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

 • Să aibă un cont valid de Facebook;
 • Să distribuie în mod public fotografia de concurs;
 • Să eticheteze, într-un comentariu la postarea de concurs, 2 persoane (cont de Facebook valid).
 1. Deciziile de acordare a premiilor apartin in totalitate Attrius Developments S.R.L. si nu pot fi contestate. In aceasta campanie nu au voie sa participe persoanele juridice, vanzatorii si patronii magazinelor, angajatii Iulius Town Timisoara si toti cei implicate in organizarea acestei campanii
 2. Varsta minima de participare este de 14 ani. Pentru participant minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legal a acestora
 3. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament
 4. Persoanele participante la campanie se pot inscrie o singura data, folosind datele corecte de identificare. Daca in urma verificarilor, organizatorul va constata ca o persoana s-a inscris in concurs de mai multe ori, participarea acesteia va fi luata in considerare o singura data.
 5. In data de 12 mai 2020, dupa ora 15.00, castigatorul va fi stabilit, prin tragere la sorti.
 6. Pentru revendicarea premiului, câștigătorul va transmite printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara, numele, prenumele și numărul de telefon, precum și adresa la care dorește să fie livrat premiul. Aceste date vor fi transmise către RAZADI S.R.L.,  pentru livrarea premiului. Livrarea se face doar pe raza municipiului Timișoara. Premiul poate revendicat până cel târziu, 26 mai 2020. Dacă după acest termen câştigătorul nu şi-a revendicat premiul, organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula câştigul.
 7. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat acest regulament, oragnizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati.
 8. Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit pe site-ul iuliustown.ro. Participarea la acest concurs implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

Această campanie nu este sponsorizată, asociată, administrată şi nu are nici o legătură cu Facebook® (www.facebook.com). Informaţiile date de participanţi devin proprietatea Iulius Town Timișoara şi nu a Facebook®. Aceste informaţii vor fi folosite doar în condiţiile şi termenii din prezentul regulament.

 

5. Premii

RAZADI S.R.L. va acorda 1 premiu, în valoare de 280,67 lei constând în:

 • 1 KIT MANICHIURĂ ACASĂ, care conține:
 • 1 x Lampa led Cupio 9W   
 • 1 x Base Gel Lac 15ml   
 • 1 x Top Coat Gel Lac 15ml   
 • 1 x Pila Profesionala Cupio 120/180   
 • 1 x Pila buffer profesionala 80/120   
 • 1 x Cleaner Cupio 120ml   
 • Servetele perforate pentru unghii 200 buc

 

 

Premiul acordat nu pot fi înlocuit cu alte premii şi nici nu se poate acorda contravaloarea lui în bani.

Câştigătorul va fi anunţat printr-un comentariu la postare publică care anunță concursul, pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara în care va fi etichetat cu numele de utilizator cu care a participat la concurs.

Numele de utilizator ale câştigătorului va fi postat pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara (https://www.facebook.com/IuliusTownTM/).

 

6. Limitarea răspunderii

Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru:

 • erori cauzate de întreruperea conexiunii la Internet a participanţilor în timpul cât aceştia sunt pe pagina de de Facebook Iulius Town Timișoara (https://www.facebook.com/IuliusTownTM/);
 • erori cauzate de folosirea incorectă a computerului utilizat de participant (întreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului, erori date de folosirea cu rea voinţă a tehnologiei de către participant în scopul de a manipula rezultatele concursului);
 • erori cauzate de întreruperea neaşteptată a serviciului de hosting al site-ului, erori de server ce conduc la disfuncţionalităţi ale paginii de Facebook Iulius Town Timișoara (https://www.facebook.com/IuliusTownTM/).

 

7. Prelucrarea datelor personale

S.C. ATTRIUS DEVELOPMENTS S.R.L., prin prisma activității pe care o desfășoară, prelucrează cu bună-voință  și în conformitate cu prevederile legale datele participanților la campaniile promoționale pe care le desfășoară. S.C. ATTRIUS DEVELOPMENTS S.R.L. ia în mod regulat măsuri tehnice și organizatorice pentru securitatea datelor personale furnizate de către participanți, pe care le administrează doar pentru scopurile detaliate mai jos. Prin participarea la acestă campanie, participanţii sunt de acord ca datele lor de identificare ( nume, prenume) să intre în baza de date a Organizatorului pentru a fi prelucrate în cadrul campaniei la care face referire prezentul regulament.

 

Tuturor participanţilor la campanie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr.677/2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către S.C. Attrius Developments S.R.L. în conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001. Attrius Developments SRL este operator de date cu caracter personal şi operează cu respectarea prevederilor legislative în vigoare.

 

Prin înscrierea la această promoţie, participanţii declară expres că sunt de acord cu regulamentul Campaniei şi ca datele lor personale să fie prelucrate şi să intre în baza de date a S.C. Attrius Developments S.R.L.

Scopurile constituirii bazei de date sunt:

 • Nume, Prenume: verificarea identității participantului/câștigătorului campaniei pentru revendicarea premiului.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea numelui si prenumelui din baza de date, scriind pe adresa Iulius Town Timișoara, Piața Consiliul Europei  nr.2 ,  Timișoara, în atenţia Departamentului Marketing sau prin e-mail, pe adresa marketing.tm@iuliustown.ro.

 

La cererea participanţilor adresată în scris, Organizatorul se obligă în funcţie de solicitare:

 1. să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu datele sale personale, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
 2. să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă cu dispoziţiile Legii nr.677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date.
 3. să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului

Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre S.C. Attrius Developments S.R.L. in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001.

 

8. Regulamentul Oficial

Regulamentul de participare este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant pe site-ul Iulius Town Timișoara (iuliustown.ro)

 

9. Soluţionarea litigiilor

În cazul unor potenţiale litigii apărute între Organizator şi participanţii la Campanie, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiu spre soluţionare instanţelor competente române.

 

10. Încetarea campaniei

Campania promoţională poate înceta numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie Forţă Majoră sau în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta Campanie.

 

Departament Marketing

IULIUS TOWN TIMIȘOARA

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty