Sărbători nemaipomente!

3 - 23 decembrie

Home » Evenimente » Sărbători nemaipomente!

 

Cea mai efervescentă perioadă din an se apropie cu pași repezi, iar tu trebuie să te asiguri că ai cumpărat daruri pentru toți cei dragi. Anul acesta, Iulius Town joacă rolul lui Moș Crăciun și îți oferă șansa de a câștiga un premiu care te va ajuta să te relaxezi după agitația de sărbători – un scaun de masaj Komoder! Până la extragerea marelui premiu, te poți destinde și cu o „terapie prin shopping” cu ajutorul voucherelor pe care le poți câștiga pe loc!

 

Sărbători Nemaipomenite”, cu dulciuri, cadouri sub brad și premii atractive, din partea Iulius Town! Până pe 23 decembrie 2021, ai șansa de a câștiga unul dintre cele 5.000 de premii instant: cecuri cadou și vouchere cu valori de până la 100 de lei pentru sesiuni de shopping la magazinele din Iulius Mall, băuturi răcoritoare, ursuleți de pluș sau bilete la Roata Panoramică, pentru a vedea orașul de sus! Pentru a putea câștiga aceste premii, trebuie să faci cumpărături în valoare totală de minim 300 de lei din Iulius Mall și să te prezinți, în aceeași zi, la Centrul de Premiere situat în zona Centrului Informațional din Iulius Town, unde vei învârti Roata Cadourilor, în variantă digitală.

 

Moș Crăciun le oferă în fiecare an cadouri persoanelor cuminți și răbdătoare, iar Iulius Town îi urmează exemplul! Pe 24 decembrie are loc extragerea pentru premiul cel mare: un fotoliu de masaj Komoder, cu 12 programe de masaj, comandă vocală și multe alte caracteristici speciale, care te va ajuta să te relaxezi după toată agitația sărbătorilor! Vodafone, Coca-Cola și Komoder sunt printre ajutoarele de nădejde, care aduc magia sărbătorilor de iarnă!

 

„Sărbători Nemaipomenite” și cumpărături fericite, la Iulius Town!

 

REGULAMENT CAMPANIE PROMOȚIONALĂ "SĂRBĂTORI NEMAIPOMENITE!"

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty