Planet Dance

20 octombrie

Home » Evenimente » Planet Dance

 

PLANET DANCE este un spectacol despre dansul care trebuie trăit și nu analizat, prezentat în cadrul Stagiunii de dans contemporan DINAM 2023.

 

?️ 20 octombrie, ora 19.30
? Iulius Town Timișoara (zona Intersport)
? Acces liber


Adesea, publicul se află în situația de a ”se confrunta” cu spectacole de dans contemporan, fără a avea câteva referințe (informaționale) necesare care să îi ofere libertatea de a interpreta în mod personal mesajul spectacolului vizionat. În anumite situații, după o întâlnire cu un spectacol de dans, unii spectatori pot pleca confuzi, manifestând o reticență în a reveni la un alt spectacol.

Astfel, conceptul care stă la baza ”Planet Dance” este centrat în jurul întrebării: ”Care e faza cu dansul contemporan?”. Treptat, spectacolul se dezvăluie publicului prin urmărirea unei scurte istorii a dansului și prin punerea sub semnul întrebarii a rolului dansatorului, de la interpret la creator. Pe lângă coregrafie, spectacolul dezvoltă, de asemenea, o dimensiune teoretică, un ghid pentru spectatorul de dans contemporan neavizat, intentionând să îi ofere acestuia o incursiune în spațiul de creație al performerului. Și nu în ultimul rând, Planet Dance își propune să restrângă vidul informațional și perceptiv dintre balet, dans contemporan și om.

 

? Echipa artistică:
Concept și coregrafie: Lavinia Urcan
Distribuție: Oana Antonovici, Beatrice Tudor, Carolina Țapoc
Muzica: Ovidiu Zimcea
Text: Iulian Tănase (Abisa), Lavinia Urcan

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty