New Kids on the Block - campanie #backtoschool

29 august - 11 septembrie

Home » Evenimente » New Kids on the Block - campanie #backtoschool

Simți că începutul noului an școlar este prilej de schimbare? Te inspiră pentru a da refresh garderobei, astfel încât să te reprezinte așa cum ești, te încurajează să cauți rechizitele și accesoriile care să te ajute să te dezvolți în cea mai bună versiune a ta, te provoacă să-ți urmezi pasiunile, indiferent dacă sunt orientate spre sport, muzică, artă sau doar amuzament? În magazinele Iulius Town găsești răspunsul. Ai la dispoziție o varietate de branduri fashion și sport din care să-ți alegi outfit-urile cool prin care să-ți exprimi personalitatea, librării și magazine care îți devin parteneri în educație, gadget-urile care transformă studiul într-o experiență interactivă, restaurante și cafenele unde te poți reconecta cu ceilalți colegi și multe motive să fii TU cu adevărat.

 

În plus, ți-am pregătit și premii la cumpărături! Astfel, până pe 11 septembrie 2022, dacă faci cumpărături de minimum 300 lei din magazinele Iulius Town și vii cu bonurile la Centrul de Premiere, situat în zona Centrului Informațional, vei primi unul dintre voucherele puse în joc. Premiile sunt oferite primilor 100 clienți înregistrați în campanie, din fiecare zi, și constau în vouchere cu valori diferite la: Coccodrillo, Ceremony by Wojcik, Hippoland, Energy Kids Family Center, Happycolor, Ximi Vogue, Chantia, dar și jucării pentru cei mici. Automat, participanții vor fi înscriși și la tombola dedicată începutului de an școlar, în urmă căreia un client norocos va fi desemnat câștigătorul unui voucher în valoare de 5.000 de lei, ce poate fi valorificat în locația Casa Rusu din Timișoara!

 

New kids on the block se pregătesc pentru școală la Iulius Town!

 

REGULAMENT CAMPANIE PROMOȚIONALĂ "NEW KIDS ON THE BLOCK"

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty