nAve / aka defense shields - expoziție de sculptură

5 - 19 NOIEMBRIE

Home » Evenimente » nAve / aka defense shields - expoziție de sculptură

Iulius Town in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara va invita in perioada 05-19 noiembrie 2021 la Expozitia de sculptura  nAve / aka defense shields a artistului Ilie Duță.

Expozitia are loc in zona etaj, vis-a-vis de magazinul Lee Cooper si poate fi vizitata zilnic in intervalul orar 10-21, respectand normele sanitare in vigoare.

Lucrările reprezintă un mesaj de conștientizare a intervenției brutale a omului contemporan în echilibrul natural și vorbesc despre situația precară a albinelor și trecerea acestora pe lista speciilor aflate pe cale de dispariție.

Este o serie cu tendințe activist-ecologiste cu aspect SF, ce împachetează un subiect sensibil într-un înveliș dur, tocmai pentru a prezenta situația delicată în care albinele sunt înlocuite de drone, invenție deja patentată.

Căutarea unicității poate fi un defect profesional pentru artist - acest fapt m-a călăuzit în alegerea materialelor naturale contrastante ca fragilitate, dar totuși atât de asemănătoare ca pretențiozitate în prelucrare (marmura și fagurii de ceară).

Seria de lucrări este trecută printr-un filtru romantic și ușor utopic de abordare, în care albinele sunt protejate de navele transportoare aflate pe punctul de a decola spre alte planete, într-o călătorie interstelară imaginativă.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty