MUZEUL FIGURILOR DIN CEARĂ

14 FEBRUARIE - 12 MARTIE

Home » Evenimente » MUZEUL FIGURILOR DIN CEARĂ

Personalitățile care au influențat istoria muzicii, a fotbalului sau chiar istoria omenirii au ajuns la Iulius Town. Vino să vizitezi Muzeului Figurilor de Ceară, una dintre cele mai inedite și captivante expoziții, și să te fotografiezi alături de Michael Jackson, Donald Trump, Nicolae Ceaușescu, Gică Hagi sau Simona Halep!

 

Replicile inspirate de 27 dintre cele mai faimoase personalități naţionale şi mondiale pot fi admirate în cadrul Muzeului Figurilor de Ceară, care s-a deschis la Iulius Town Timișoara. Lucrările realizate cu migală și multă precizie de artiștii din Bulgaria, la Muzeul Retro din Varna, pot fi vizitate în perioada 14 februarie – 12 martie 2020. La construirea unui personaj se lucrează cel puţin şase luni, iar asemănările sunt izbitoare, statuile arătând ca și cum ar fi reale.

 

Cinefilii se pot fotografia cu Mr. Bean, Jim Carrey, Robert De Niro sau Al Pacino, iar iubitorii muzicii pot să facă un duet cu Adele, Mick Jagger, Enrique Iglesias, Justin Bieber, Ariana Grande, Inna, Smiley sau chiar Michael Jackson. Microbiștii sunt și ei așteptați la Iulius Town pentru a-i întâlni pe Gică Hagi, Ronaldo și Lionel Messi. Vor fi prezenți și marii tenismeni ai României: Ion Țiriac, Ilie Năstase, Simona Halep. Printre exponate se află și statuile de ceară în mărime naturală ale Regelui Mihai, Nicolae Ceaușescu, Fidel Castro, Donald Trump, Stalin, Vladimir Putin, Che Guevara și Laura Codruța Kövesi. Expoziția este atractivă și pentru cei mici deoarece se pot întâlni cu prințesele preferate.

 

Expoziția se află la etaj, în zona magazinului Sizeer, și va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al centrului comercial. Biletele pot fi achiziționate din zona evenimentului, iar prețul este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

 

Hai la Iulius Town să petreci câteva ore alături de celebrități, la Muzeul Figurilor de Ceară!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty