MONEDA DORINȚELOR

4 DECEMBRIE - 12 IANUARIE

Home » Evenimente » MONEDA DORINȚELOR

Cea mai prețioasă dorință este dorința de a trăi

 

În luna decembrie, Iulius Town Timișoara s-a transformat într-un tăram de poveste. Cei mai frumoși brazi de Craciun, miile de luminițe aprinse în mall și în parc, evenimente artistice deosebite te fac să uiți de orice grijă.

 

Perioada sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă însa să și dăruim, de aceea, în Atriumul Iulius Mall s-a pus în funcțiune Fabrica de Dorințe. Aceasta funcționează cu o moneda - dorință, care poate fi cumpărată de la Mașina de Dorințe cu cinci lei, aflată chiar în fața bradului.

 

Cu toții râvnim la anumite lucruri, însă cea mai prețioasă dorință este aceea de trăi și fiecare dintre noi poate contribui la împlinirea acesteia. La finalul campaniei, Iulius Mall Timișoara va achiziționa un ureteroscop flexibil necesar în operațiile non invazive la copii, pentru Spitalul Clinic de Urgente pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara, în valoare de 5.000 de euro. Odată introdusă moneda 1 dorință în automatul de lângă brad, clienții vor fi recompensați cu un spectacol al ursuleților și luminițelor de poveste.

 

❤  Alătură-te și tu campaniei noastre umanitare.  ❤

  1. Cumpără moneda de la Aparatul Dorințelor.
  2. Folosește moneda pentru a da viață ursuleților din brad.
  3. Bucură-te că ai făcut o faptă bună. 

REGULAMENT 

 

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2022 Iulius Town
Web design by Royalty