Miss Timisoara by Denisa Tudoran

30 septembrie

Home » Evenimente » Miss Timisoara by Denisa Tudoran

 

Miss Timișoara a apărut din dorința de a aduce în fața publicului bănățean un concept mai diferit. Astfel, cu ajutorul Denisei Tudoran, care are în palmares mai multe astfel de concursuri câștigate, a luat naștere Miss Timișoara by Denisa Tudoran.

 

Concursul va avea structura concursurilor internaționale de miss, precum Miss Universe, Miss Word, Miss Planet, Miss Global, Miss Supranational etc.

 

Momentul mult așteptat va avea loc în data de 30 septembrie 2023, în Iulius Gardens, începând cu ora 19, locul unde pretendentele pentru titlul de Miss se vor lupta ca să dovedească care este cea mai potrivită. Publicul bănățean va păși pe “red carpet” cu un dress code “all black” pentru a vedea cel mai complex concurs de frumusețe din zona de Vest prezentat de Iulia Ruxanda - reporter România TV.

 

Competiția începe cu un show bazat pe o coregrafie, proba a 2-a împletește vremurile moderne cu amprenta tradițională a portului national, dupa care urmeaza proba costumului de baie. Unul dintre punctele culminante va fi proba rochiilor de seară, după această probă se va alege TOP 10 fete, din care se va mai alege un alt TOP 5, ce vor prezenta ultimele rochii dintr-o colecție bijuterie. Momentul mult așteptat, premierea se va desfășura la fel ca în marile concursuri internaționale, se vor prezenta descrescător până la marea câstigătoare. Iar marea câștigătoare ce va purta titlul de MISS TIMIȘOARA, se va bucura de el timp de un an, până la următoarea ediție, iar organizatorii își propun ca pe toată această perioadă, câștigătoarea să aibă parte de foarte multe activități. Un alt premiu de care va avea parte, este acela de a reprezenta România în Malaysia Kuala Lumpur, cu titlul MISS ASIA GLOBAL.

 

Pe toată perioada concursului fetele sunt jurizate de : Marius Seceleanu (director național filon de România), Ioana Hotaran (Miss Supranational Romania 2023), Patricia Gabor (make-up artist), Celau Călin (hair stilist), Diana Ciupac (stilist vestimentar, director bujuteria GIA), Tudor Halațiu (designer), Mirabela Frai (designer), Rodica Costea (CEO Timișoara Fashion Week).

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty