Mesaje de iubire

15 februarie

Home » Evenimente » Mesaje de iubire

Fundația Zurli demarează o inițiativă amplă și profund emoționantă pentru a aduce zâmbetul și speranța în inimile copiilor bolnavi de cancer.

 

Pe 15 februarie, chiar de Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer, în 7 orașe din România unde există secții de oncopediatrie, se va desfășura, concomitent, un eveniment special dedicat campaniei Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule. Astfel, în locațiile partenere din aceste orașe, o Mascotă Zurli și voluntari ai Fundației vor fi prezenți de dimineață și până seara la cornerul special creat, încurajând oamenii să scrie mesaje de iubire pentru micii pacienți.

 

București, Cluj Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Craiova, Tg. Mureș sunt orașele unde oamenii pot merge în locațiile specificate pe www.fundatiazurli.ro pentru a lăsa un mesaj de susținere pentru cei peste 5.000 de copii care se luptă cu cancerul în România și pentru care orice încurajare  înseamnă speranță.

 

Să aduc bucurie copiilor bolnavi de cancer și susținere familiilor lor a devenit o misiune pentru mine de acum foarte mulți ani. De 6 luni livrăm speranță la viață în spitalele din România, împreună cu o mână de oameni care s-au alăturat acestui proiect. Fiecare gest, fiecare gând, fiecare mesaj care ajunge la copilașii bolnavi, le amintește că nu sunt singuri și le dă putere să lupte cu boala. Pe 15 februarie e ziua în care ne unim toți puterile și le dăm un boost de bucurie. Împreună o să creăm Marea Carte a Mesajelor de Iubire. Vă invit să fiți parte din, probabil, cea mai grea și mai sensibilă campanie din România – afirmă Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli.

 

Campania are ca scop strângerea a cât mai multe mesaje de încurajare pentru copiii internați în secțiile de oncologie pediatrică din întreaga țară. Aceste mesaje vor fi adunate și prelucrate cu grijă pentru a forma o carte specială, care va fi oferită cadou pe 01 Iunie copiilor care se luptă cu cancerul si famiilor acestora, în semn de speranță, susținere și încredere.

 

In Timisoara, te asteptam pe 15 februarie să lași un mesaj de susținere pentru copiii oncologici, intre orele 10.00 - 18.00, la Iulius Town Timisoara, etaj, zona Intersport.

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty