Lumea Dinozaurilor

10 - 20 martie

Home » Evenimente » Lumea Dinozaurilor

 

O lume fascinantă, unde curioșii de toate vârstele pot afla informații inedite despre cele mai controversate animale care au trăit pe Terra vreodată, ajunge în Timișoara. Lumea Dinozaurilor „aduce” în ansamblul Iulius Town 19 exemplare, în mărime naturală, a celor mai cunoscute specii de dinozauri descoperite până acum. În perioada 10 – 20 martie 2022, vino împreună cu toată familia și descoperiți secretele Lumii Dinozaurilor! Accesul este gratuit.

 

A trăit în China, Mongolia, America de Nord, cu 65 de milioane de ani în urmă și avea o lungime de 13 metri, 6 metri înălțime și o greutate de peste 7 tone, iar acum vine în Iulius Town. Dacă te gândești la T-Rex, ai dreptate! Expoziția educativă Lumea Dinozaurilor poate fi admirată începând de joi, 10 martie, în mai multe locuri din ansamblul Iulius Town Timișoara.

 

Până pe 20 martie, „fauna” din Iulius Gardens va fi formată din mai multe specii de dinozaur. Piațeta Tucano va fi sub stăpânirea unei mame T-rex de 13 metri lungime și a puiului ei care tocmai ce iese din ou, scenă perfectă pentru o sesiune foto.

 

 În zona Lake Plaza va domina un alt T-rex, iar la fel ca mama T-rex, acesta este animatronic – interacționează cu publicul prin mișcări ale membrelor superioare, respiră, clipește, deschide și închide gura cu sunet sincronizat.

 

În zona restaurantului Fenice, un Amargasaurus de 8 metri lungime îi va aștepta pe cei mici pentru o „plimbare”. Tot aici, un Velociraptor va fi pregătit pentru a-i distra pe cei mici prin abilitatea sa de a se balansa și mișcările impresionante ale corpului. Zona verde de lângă Family Plaza este luată sub stăpânire de Mamut papa și Mamut baby.

 

Nici Atriumul nu va scăpa de reîntoarcerea dinozaurilor. Stegosaurus are 6 metri lungime și va fi prezent în Iulius Mall, alături de Stegosaurus baby, dar și de Ceratosaurus. Toate specimenele vor interacționa cu vizitatorii prin mișcări și sunete impresionante. Sesiunile foto vor continua și în Atrium, unde pasionații se vor distra la photo-corner-ul tematic, cu ouă de dinozaur.  

 

Piațeta Intersport va fi casă pentru alte patru specii de dinozaur. Therizinosaurus baby are trei metri lungime și „va prinde viață” în cadrul expoziției Lumea Dinozaurilor, în timp ce Pterosaur va zbura deasupra tuturor, dând energic din aripi. Dilophosaurus va ține și el un spectacol demn de numele său, iar Pterosaur se va pregăti să își ia zborul din clipă în clipă. 

 

 

În piațeta Intersport, pe lângă cei patru dinozauri – Therizinosaurus baby, doi Pterosaur și Dilophosaurus – vă așteaptă și o campanie cu premii tematice. Zilnic, în perioada 14 – 18 martie, în intervalul orar 12.00 – 20.00, primii 200 de clienți care fac cumpărături de minimum 300 de lei din magazinele cu articole pentru copii primesc pe loc câte un dinozaur în miniatură sau un set de șase mini-dinozauri. Tot ce trebuie să faci este să prezinți bonurile fiscale din aceeași zi, care atestă cumpărăturile, la Centrul de Premiere din Piațeta Intersport. Harta cu locațiile dedicate celor mici, dar și detalii despre campanie puteți găsi pe site-ul Iulius Town!

 

În zona Atrium Iulius Mall este amplasat și un photo booth, unde veți putea să surprindeți în imagini întâlnirea cu dinozaurii. Toate fotografiile sunt imprimate pe loc și oferite gratuit. Ne vedem la photo booth în zilele de sâmbătă și duminică (12 – 13 martie; 19 – 20 martie), în intervalul orar 12.00 – 20.00.

 

Mascota Dino va fi și ea prezentă în Iulius Town de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 19.00. Sâmbătă și duminică, simpaticul dinozaur îi va distra pe cei mici de la ora 12.00 până la 15.00 și de la 16.00 până la 20.00.

 

           

Cu mic, cu mare, vă așteptăm la Iulius Town, în minunata lume a dinozaurilor!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty