Lorenzo Cristian - Human Demonstration

5 octombrie

Home » Evenimente » Lorenzo Cristian - Human Demonstration

 

Iluzionistul român  Lorenzo Cristian si-a propus sa bata un nou record, acasă la Timișoara, mai exact in data de 5 octombrie 2023, în Iulius Gardens, pe Lake Plaza.

Timișorenii sunt invitați să-l susțină live pe Lorenzo la un număr care îi pune viața în pericol. Deși pericolul este iminent, vrea să o facă pentru Timișoara. Pornind de la premiza că emoțiile se transmit, așa s-au format galeriile de suporteri. O galerie de suporteri preia din emoțiile protagonistului și în același timp îi poate transmite artistului energia pozitivă care să-l motiveze să reușească cu orice preț, actul artistic.

 

PROGRAM:

15:00-18:00 3 ore de CloseUp Magic si Street Magic cu Johannes si Abel magicienii romani de la TV si iUmor.

Trucuri cu cărți și cu diverse obiecte mărunte care se întâmplă chiar în fata ochilor tăi, prezentate de cei mai apreciați magicieni români invitați la festival, conduși chiar de Johannes primul promotor al magiei moderne în România. Acest tip de magie a fost promovat la nivel mondial pe canalele de televiziune de multi magicieni faimoși precum: David Blaine sau Dynamo, și este cea mai personală formă de magie pe care o poți trăi pentru că se întâmplă în mâinile tale.

Participanții mai norocoși pot pleca acasă cu o carte sau cu o moneda semnată, pe care apoi să o studieze cât vor ei

 

18:15-18:30 - Lorenzo-Cristian – Human Demonstration

Human Demonstration cu Lorenzo-Cristian, cel mai titrat magician roman vrea sa bata un nou record la Tm. Va prezenta un numar foarte periculos care ii va pune viata in pericol. Hai si tu sa il sustii la acesta demonstratie de abilitati umane duse la extrem, in premiera pentru Romania.

 

18:30-19:30 Intrebari si Raspunsuri, fanii intreaba orice despre arta magiei: cariera, succes, etc.. Magicienii raspund. O sa fie prezenti si cativa dintre magicienii internationali care ajung la TM pe 05, pentru Gala Campionilor Mondiali de pe 07 oct. 2023

 

Locatie: Iulius Gardens

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty