Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim! - concert, hip hop

18 februarie

Home » Evenimente » Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim! - concert, hip hop

 

Flacăra memoriei Eroilor Revoluției va rămâne aprinsă atâta timp cât noi o vom ține aprinsă. An de an ne strângem în stradă pentru Marșul Eroilor, comemorăm ideea de jertfă pentru LIBERTATE și ne amintim de ei. Părinții noștri, frați sau surori, cei care și-au dat viața acum mai bine de 30 de ani pentru ca noi să fim LIBERI.

Și pentru că suntem liberi, ne strângem sâmbătă, 18 februarie 2023, la ceas de seară, pentru un concert memorabil de hip hop. Ne unim vocile, brațele și inimile alături de timișorenii noștri, Dani Tobe, DOXĂ și DJ K-Lu, care vor urca pe scenă alături de Cedry2k, unul dintre cei mai apreciați și respectați artiști rap din România.

Vom avea ocazia mai întâi să cinstim munca de peste 50 de ani a maestrului fotograf Constantin Duma și declarăm în mod oficial deschisă expoziția foto ”Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim!”. Ascultăm apoi ”Pentru toți”, piesa produsă special pentru acest eveniment, dedicată tuturor celor care au sperat la mai bine în decembrie 1989, alături de alte piese cu mesaj puternic, ce îndeamnă la conștientizare și implicare, trăsături care ne caracterizează.

Evenimentul are loc cu începere de la ora 19.00, în piațeta My Town (Iulius Town Timișoara) - Calea Al. I. Cuza colț cu str. Demetriade.

Locație: https://goo.gl/maps/J1huW4LD3PrbEKH99

Accesul este gratuit, donațiile sunt încurajate - fiind folosite exclusiv pentru acoperirea costurilor de organizare ale evenimentului.

Cedry2k: https://cedry2k.ro/
DJ K-Lu:  https://www.facebook.com/djKLU/
Dani Tobe: https://www.youtube.com/@danitobe
DOXĂ:  https://instagram.com/doxanu

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty