IMAGINARIA

10, 17, 24 NOIEMBRIE 2019

Home » Evenimente » IMAGINARIA

Pinocchio - spectacol de storytelling interactiv - 10 noiembrie

Pentru noi este foarte importantǎ interacțiunea dintre oameni, tocmai de aceea v-am pregǎtit un alt fel de spectacol pentru copii. Îndrumați de actori profesioniști și prin multe jocuri distractive, copiii alǎturi de povestitor, vor da viațǎ unei lumi magice a poveștilor. Cu toții îl cunoaștem pe Pinocchio, tocmai de aceea piratul nostru povestitor vă propune un joc. Un joc în care putem să spunem povestea altfel. Vă invităm să vizionați un spectacol 100% interactiv în care spectatorii hotărăsc ce se va întâmpla în poveste.

De asemenea în cadrul atelierului de baloane de săpun vă veți distra încercând să faceți cele mai năstrușnice baloane.

Viața secretă a celor mai neașteptate obiecte - spectacol de teatru de păpuși - 17 noiembrie 

V-ați întrebat vreodată unde ne dispar lucrurile atunci când se pierd? Cum ar fi dacă ele ar pleca pe o insulă magică? Și cum ar fi dacă, într-o zi, am ateriza și noi acolo? „Viața secretă a celor mai neașteptate obiecte” spune povestea a doi copii care învață ce înseamnă prietenia adevărată și cum, prin intermediul ei, imposibilul devine posibil.

 

Bucătarul regelui" - spectacol de teatru de păpuși, magie și experimente științifice - 24 noiembrie

Ce se întâmplǎ oare când bucǎtaria este datǎ peste cap de cerințele culinare trǎznite ale noii regine? Magic Puppet vǎ invitǎ la un spectacol interactiv de teatru de pǎpuși, magie și experimente științifice în care învǎțǎm ca doar îmbinând iscusința vechiului bucǎtar și inovația noului ajutor de bucǎtar vom reuși sǎ îndeplinim dorințele noii regine. Pentru cǎ cea mai bunǎ soluție este munca în echipǎ.

De asemenea în cadrul atelierului de măști de carnaval veți învăța să vă confecționați singuri diferite modele de măști și accesorii de carnaval cu care vă puteți surprinde prietenii.

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2022 Iulius Town
Web design by Royalty