Happy Kidz Day

1 Iunie

Home » Evenimente » Happy Kidz Day

 

Miercuri, 1 iunie, spunem cu toții „Happy Kidz Day” la Iulius Town Timișoara. Un maraton de evenimente, activități, spectacole și surprize se va întinde pe durata întregii zile, pentru ca distracția să fie deplină pentru micuții sărbătoriți. 

 

4 tobogane gonflabile vor oferi doze de aventură în parcul Iulius Gardens, în intervalul 10.00 – 20.00, în timp ce pe scena amplasată în zona Lake Plaza, de la ora 11.00 la ora 21.00, spectacolele de dans, balet, teatru de păpuși, muzică, sport și fashion se vor derula fără întrerupere. Talentele de la Școala de dans și balet Timișoara, The Dancers, clubul sportiv Șomo Kick-Boxing, Incubatorul de arte, Școala de muzică Ramona Iatan, Palatul Copiilor Timișoara, Școala de balet Valkay, Școala de balet și dans Beautiful Dance by Daniela vor oferi momente artistice și bucurie celor prezenți. De la ora 12.00, copiii au întâlnire cu marionetele, în lumea fascinantă a poveștilor, iar de la ora 18.00 aflăm tendințele pentru copii, din prezentările de modă Miss Mister Junior. Ora 19.00 va da startul Discotecii Copiilor, prilej pentru ca cei mici să impresioneze cu mișcările ritmate.

 

De ziua copiilor, Iulius Town a pregătit și întâlniri cu Mickey și Minnie, prezenți atât în interior, cât și în parc, gata să ofere un zâmbet într-o fotografie pe care să o păstrezi ca amintire. Iar pentru că frumusețea copilăriei este în culori vii și joacă, între orele 16.00 și 19.00, în Atriumul Iulius Town sunt sesiuni de facepainting, dar și ateliere de creație, care să lase imaginația să se exprime. De pe agenda surprizelor de 1 iunie nu pot lipsi desenele pe asfalt, în parc, zona pietonală Peek & Cloppenburg, dar nici cadourile, pe care cei mici le pot primi la Ruleta Copiilor din zona Intersport și Atrium Iulius Town.

 

De 1 Iunie, nu pot lipsi cadourile la Centrul de premiere de lângă Centrul Info, pentru cei care fac cumpărături. La cumpărături de minim 200 lei din magazinele Iulius Town, cei mici vor primi unul dintre cei 500 de dinozauri pregătiți să ajungă în casele lor. Regulament de participare campania promoțională HAPPY KIDZ DAY!

 

PROGRAM EVENIMENTE SCENA

 

 

 

PROGRAM EVENIMENTE INTERIOR

 

 

HARTA DISTRACȚIILOR

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty