FOLLOW YOUR NATURE

16 APRILE - 01 MAI

Home » Evenimente » FOLLOW YOUR NATURE

 

Primăvara aceasta reinventează-ți garderoba cu piese fresh pline de culoare! Aceasta este recomandarea stiliștilor, iar noile colecții din Iulius Town sunt inspirate din natură și propun piese în culori neutre sau vibrante și pattern-uri impresionante, ce te vor ajuta să-ți păstrezi Your Natural Beauty. Iar dacă ai început deja pregătirile pentru Paște și urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, Iulius Town îți oferă șansa să câștigi un fotoliu de masaj Komoder și vouchere pentru cumpărături. Valoarea totală a premiilor este de 20.000 de euro.

 

Astfel, în perioada 16 aprilie – 1 mai 2021, dacă faci cumpărături de minimum 300 de lei, din Iulius Town în aceeași zi, vei fi premiat instant cu vouchere și te califici pentru marele premiu, un fotoliu de masaj Komoder. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de shopping și să mergi cu bonurile fiscale la Centrul de Premiere. Aici, zilnic, primii 125 de clienți înregistrați în sistemul electronic vor primi vouchere de cumpărături și sunt înscriși automat în marea tombolă pentru un fotoliu de masaj FOCUS II, cu 12 programe de masaj, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity și muzică prin bluetooth, de la Komoder. Norocosul câștigător va fi desemnat marți, 4 mai 2021, prin tragere la sorți.

 

Surprizele nu se termină aici, iar voucherele câștigate la Centrul de Premiere pot fi transformate în ținute elegante de la Maxximus, Antoni Zeeman și Icon Shop, accesorii de la Edifice, pantofi deosebiți de la Benvenuti, Xara Shoes și Pantoful Galben, articole sportive de la Hervis, ședințe de înfrumusețare la Breathless Salon și Breathless Barber Shop, aranjamente florale speciale de la Floare de Colț, preparate delicioase de la Fenice, Crepes Select, Neața Omelette Bistro, Ana Lugojana și Daily, bunătăți de la Alma Dulce, cafea aromată de la Tucano Coffee și Garage Cafe. Valoarea totală a premiilor se ridică la 20.000 de euro.

 

Având în vedere implementarea regulilor transmise de autorități, Iulius Town funcționează în intervalul orar 10.00 – 21.00, de luni până joi, și între orele 10.00 și 18.00, vineri, sâmbătă și duminică.

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE "FOLLOW YOUR NATURE"

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty