Flight Film Festival 2022

9 - 11 septembrie

Home » Evenimente » Flight Film Festival 2022

Cinematograful în aer liber se întoarce, în acest weekend, în zona Lake Plaza din Iulius Gardens, dar proiecții vor avea loc și în zona demisol din Iulius Mall. Astfel, cinefilii pot viziona trei dintre cele mai apreciate filme pe tema science fiction & aviation. Proiecțiile au loc în cadrul „Flight Film Festival”, iar pe marile ecrane vor rula „The Matrix Resurrections”, „Dune” și „Amelia”. Și dacă ți-ai dat seama că din ghiozdan încă lipsesc unele lucruri, la Iulius Mall găsești tot ce ai nevoie pentru noul an școlar și câștigi premii de împărțit cu prietenii și colegii.

 

Porția de adrenalină îți este oferită de vineri, 09.09.2022, până duminică 11.09.2022, de filmele care vor rula pe marile ecrane din Iulius Gardens și din zona demisol a Iulius Mall. Astfel, startul pentru Flight Film Festival se dă vineri de la ora 18.00, iar la deschiderea evenimentului din Iulius Mall, zona Atrium vor fi prezenți reputatul critic de film Irina Margareta Nistor și actorul Bogdan Farcaș, care se vor întâlni cu publicul și vor vorbi despre filmele programate pentru vizionare. Apoi de la ora 18.30, în aceeași locație, poți fi mai aproape de tot ce fac Neo și Trinity, pentru că poți viziona a patra parte a unuia dintre cele mai iubite filme cyberpunk din istoria cinematografiei - The Matrix Resurrections. Sâmbătă, de la aceeași oră și în același loc poți face o călătorie pe Arrakis, iar în grandioasa aventură îi vei avea alături pe Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Sharon Duncan-Brewster și Zendaya, cei care au însuflețit personajele din Dune. Nici duminică nu revenim cu picioarele pe pământ, pentru că Hilary Swank, Richard Gere și Ewan McGregor fac echipă în filmul inspirat din viața aviatoarei Amelia Earhart. Astfel, pelicula Amelia, care spune povestea primei femei ce pilotează un avion deasupra Atlanticului, poate fi urmărită de la ora 20.45 în zona Lake Plaza din Iulius Gardens și cu siguranță te va ține în suspans până în ultimul moment. Și în aceste două zile, Irina Margareta Nistor va fi prezentă la eveniment. Flight Film Festival face parte din cadrul Flight Festival, eveniment ce reunește până la finalul lunii septembrie trei din cele șapte arte frumoase: muzică, teatru și film, dar are și secțiuni dedicate tehnologiei.

 

 

 

 

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty