FLASH CASH

08 - 10 FEBRUARIE

Home » Evenimente » FLASH CASH

 

Piese șic, culori puternice, minimalism și modele unisex. Acestea sunt tendințele din colecțiile primăvară - vară ale anului 2021, iar dacă și tu iubești să fii în trend și să faci cumpărături de la brandurile din Iulius Town, ai parte de recompense. Astfel, la solicitarea voastră, mult așteptata campanie Flash Cash revine! 

 

Cu toții suntem cu gândul la momentele în care gradele din termometre cresc simțitor, natura începe să reînvie, iar noi trecem la vestimentațiile cool, colorate, lejere și creative de primăvară. Brandurile din Iulius Town au pregătit deja noile colecții, dar te întâmpină și cu reduceri substanțiale la articolele de iarnă. Așa că, indiferent dacă ești o fire elegantă și mereu cochetă sau preferi ținutele casual, este momentul perfect să faci o vizită în magazinele din Iulius Town pentru un refresh al garderobei. Poți profita de Flash Cash și pentru a alege cadourile de Valentine's Day pentru persoana iubită, dar și pentru familie, prieteni și, de ce nu, chiar pentru tine. Include în itinerariul tău magazinele cu articole vestimentare, de unde poți alege ținute care să-ți pună în valoare personalitatea, iar pentru a le completa, fă o vizită și la brandurile de încălțăminte, care au pregătit colecții surprinzătoare. Cu propuneri interesante vin și magazinele de bijuterii, cele cu accesorii și produse de îngrijire, parfumeriile, librăriile, dar și locațiile din categoria home&deco, iar Iulius Town te răsplătește cu premii.

 

Astfel, dacă vii în perioada 8 – 10 februarie 2021, la centrul de premiere din zona Centrului Info, cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumpărături de minimum 300 de lei din magazinele Iulius Town, din aceeași zi, primești instant un cec cadou în valoare de 50 de lei. În fiecare zi se acordă câte 500 de cec-uri cadou, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe AICI.

 

Ești pregătit de Flash Cash? Cumpărături speciale, cu premii speciale, la Iulius Town!

 

REGULAMENT CAMPANIE PROMOȚIONALA "FLASH CASH"

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty