FESTIVALUL - CARAVANA CU JOCURI

17 - 19 IULIE

Home » Evenimente » FESTIVALUL - CARAVANA CU JOCURI

 

Festivalul Caravana cu Jocuri, primul festival al verii în aer liber dedicat copiilor și părinților vă invită la joacă!

Școlile s-au terminat fără petreceri, baluri sau festivități de premiere, locurile de joacă sunt închise, tradiționalele festivaluri de vară s-au amânat pentru anul viitor. Socializarea este limitată, iar relațiile dintre copii au fost reduse până de curând la scurtele întâlniri on-line. Ne uităm la acest tablou și sigur nu este ceea ce ne dorim pentru copiii noștri. Lipsește ceva din povestea lor. Lipsesc, de fapt, bucuriile copilăriei - JOACA. PRIETENII. SOCIALIZAREA.

În perioada 17-19 iulie 2020, în parcul Iulius Gardens, locația Family Plaza, Happy Color România și Iulius Town Timișoara te cheamă la joacă în Caravana cu Jocuri – primul festival din Timișoara dedicat în exclusivitate jocurilor, socializării, prieteniei și distracției. Jocuri educative, de societate și de stimulare a memoriei și a creativității își dau mâna ca să ofere tuturor, de la mic la mare, un mod plăcut, provocator, de petrecere a timpului liber, afară, în natură.

 Credem în puterea jocurilor de a aduna prieteni și străini în jurul meselor pentru a petrece timpul împreună, oferind mereu o provocare sau un mod nou de a vedea lucrurile. De aceea, veti găsi în cadrul festivalului o mulțime de jocuri cu diverse tematici si pentru diferite categorii de vârstă aranjate in zone in 5 zone de joaca impartite pe categorii de varsta si aranjate pe mese rezervate pentru 3 persoane sau pentru cate o familie, la care veți putea participa în funcție de locurile disponibile

Evenimentul se va derula cu respectarea tuturor normelor de siguranta impuse de autorități în conformitate cu Ordinul Ministerului Culturii nr. 2941 din 19 iunie 2020.

Intrarea la eveniment este gratuită dar se va face prin înscriere online pentru un număr limitat de persoane care pot să participe o singură data pe zi, la zona de joacă corespunzătoare vârstei, numărul de participanți fiind limitat de 100, pe intervale orare.

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE FESTIVALUL CARAVANA CU JOCURICine poate participa?

Familii cu copii și prieteni dornici de joacă și socializare

Cine suntem:

‘Caravana cu Jocuri’ este un proiect dezvoltat de HappyColor împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.
Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.

Vă așteptăm la joacă!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2022 Iulius Town
Web design by Royalty