FACEM CINSTE ÎN FOODCOURT!

30 OCTOMBRIE - 29 NOIEMBRIE

Home » Evenimente » FACEM CINSTE ÎN FOODCOURT!

Foodcourt-ul Iulius Town este un rai al gurmanzilor, unde poți experimenta cea mai variată și aromată ofertă culinară, pe terasă, în aer liber. Acum, pe lângă varietatea preparatelor cu specific internațional, Iulius Town face cinste cu o masă din partea casei, în foodcourt. 

 

Pași de urmat:

  1. Luați masa în Foodcourt pe terasă sau la pachet, păstrând bonul fiscal. Puteți participa cu un bon de valoare minimă de 15 lei.
  2. Mergeți la centrul de premiere de la intrarea in Foodcourt, deschis în intervalul orar 12.00-20.00, pentru a primi cartonașul de fidelizare și prima ștampilă.
  3. La 3 ștampile pe același cartonaș, veți primi un voucher de masă la unul din restaurantele Foodcourt.

 

Regulamentul poate fi consultat AICI!

 

De fiecare dată când achiziționezi de la una din locatiile Foodcourt de minimum 15 lei, păstreaza bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul de Premiere (intrare Foodcourt, lângă Cremeria Emilia).

La 3 ștampile, returnezi cardul de fidelizare și primești un voucher la unul din restaurantele FoodCourt Iulius Town.

Practic, la prezentarea unui bon de minimum 15 lei, primiți câte o ștampilă pe cartonașele de fidelizare disponibile la Centrul de premiere). La 3 ștampile aplicate pe cartonaș, veți fi recompensați cu un voucher de masă.

 

 

 

Un preparat cu specific internațional poate fi un motiv bine întemeiat pentru a călători jumătate de glob, dar este și mai bine dacă poți gusta din bucătăria îmbietoare a Asiei, Americii, Italiei sau Franței chiar la tine în oraș. Și este și mai bine dacă la 3 mese servite, pe a 4-a o primești gratis. Până pe 29 noiembrie 2020, indiferent dacă alegi burgeri suculenți, preparate orientale, bucate tradiționale, paste delicioase, specialități grecești sau băuturi care să-ți dea un boost de energie, poți beneficia de oferta Iulius Town. Este simplu! De fiecare dată când cumperi mâncare de minimum 15 lei de la una din locațiile foodcourt din Iulius Town, păstrează bonul și ștampilează-ți cardul de fidelizare la Centrul de Premiere (situat în zona foodcourt)! La 3 ștampile, returnezi cardul și primești un voucher la unul din restaurantele foodcourt Iulius Town.

 

Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă. În această perioadă, consumul de mâncare și băuturi nu este permis în interior.

 

Ca și până acum, siguranța ta este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

 

Ți-e poftă de ceva bun? Vino în foodcourt Iulius Town și bucură-te de oferta 3+1!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty