Expoziție de navomodele

3 - 7 aprilie

Home » Evenimente » Expoziție de navomodele

⛵Pasionații de navomodelism sunt invitați să descopere universul spectaculos al acestui sport tehnico-aplicativ la Iulius Town. Nebancea Alin, un nume recunoscut în lumea sportului mondial al navomodelismului și membru al prestigiosului Club Sportiv C.S.M. Timișoara, aduce o expoziție senzațională cu 100 de machete realizate manual, atât de el, cât și de talentații sportivi din clubul său.

 

? Navomodelismul nu este doar o simplă pasiune, ci și o artă care presupune confecționarea meticuloasă a machetelor la scară de ambarcațiuni și instalații navale. În cadrul acestei expoziții, vizitatorii vor avea privilegiul de a admira detaliile impresionante și munca de precizie care stă în spatele fiecărei machete expuse.

 

?️ De la nave istorice și până la moderne vapoare de croazieră, fiecare machetă este o mică capodoperă în sine, reflectând pasiunea și abilitățile extraordinare ale creatorilor lor. Cu o varietate impresionantă de modele, de la cele clasice până la cele contemporane, expoziția oferă o călătorie fascinantă în lumea maritimă în miniatură.

 

? Evenimentul se adresează tuturor celor interesați să exploreze frumusețea și complexitatea navomodelismului. Indiferent dacă sunteți un pasionat al acestui sport sau doar curioși să descoperiți mai multe, vă invităm să vă alăturați acestei experiențe remarcabile la Iulius Town și să vă lăsați captivați de magia ambarcațiunilor miniaturale.

 

? Accesul este gratuit.
? Etaj, piațeta Intersport
?️ 3 - 7 aprilie

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty