Easter EGGstravaganza

3 - 14 aprilie

Home » Evenimente » Easter EGGstravaganza

 

Lasă primăvara să te inspire! Iulius Town este cuprins de parfumul florilor de sezon, de atmosfera vibrantă a sărbătorilor pascale, dar și de entuziasmul „iepurașilor” de Paște, care pregătesc din timp cadouri pentru cei dragi. Fiecare dintre acestea ne-au inspirat, așa că am dat startul campaniei Easter EGGstravaganza, iar tu poți câștiga premii incredibile, la cumpărături, în fiecare zi, până pe 14 aprilie 2023.

 

Timpul petrecut alături de familie, atmosfera de la masa de Paște, bucuria de a oferi zâmbete și momente pline de bucurie, despre asta este Easter EGGstravaganza. Sărbătorile acestea, cu Iulius Town, totul este la superlativ! Și pentru că tu ai grijă la fiecare detaliu și ești unul dintre cei mai harnici „iepurași”, Iulius Town are grijă ca darul pentru tine să fie cu totul special.


Dacă până pe 14 aprilie, la o sesiune de shopping, bonurile tale au cumulat suma de 500 de lei, primești pe loc un cadou extravagant.

 

Ce trebuie să faci ca să intri în posesia premiilor? Vii cu bonurile la Centrul de Premiere, aflat în zona Centrului Informațional.

 

Premiile zilnice sunt destinate întregii familii, astfel poți câștiga unul dintre voucherele disponibile la magazinele Next, Hervis, Colin`s și Bianco Nero, dar și răcoritoare. În total sunt peste 2.500 de premii.

 

Pentru mai multe informații, poți consulta REGULAMENTUL CAMPANIEI.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty