Dăm tonul la cadouri!

5 - 23 decembrie

Home » Evenimente » Dăm tonul la cadouri!

 

Luna decembrie este una dintre cele mai frumoase și mai așteptate luni din an. Este perioada în care gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, mai mult ca oricând și e încă un moment potrivit să le oferim o îmbrățișare, dar și un cadou special. Astfel, bucură-te din plin de această perioadă, dăruiește celor dragi tot ce își doresc, iar Iulius Town te premiază la cumpărături cu daruri fantastice. Spiridușii moșului și-au instalat deja Centrul de Premiere în zona Centrului Info, așa că e timpul să te transformi în ajutorul lui Moș Crăciun.

 

Sărbătorile de iarnă sunt despre familie, prieteni, revederi, locuri calde, lumină în suflet și, bineînțeles, daruri. Crăciunul ne face mai sensibili, mai buni și crește în noi dorința de a împărtăși bucuria cu alții, iar cadourile ne ajută să ne manifestăm sentimentele pentru cei dragi, prin lucruri ce pot fi utile și pot servi drept amintiri de neuitat. Dar pentru a reuși să alegi cadourile cele mai inspirate trebuie să te „transformi” din timp în ajutorul Moșului, iar Iulius Town s-a pregătit să te premieze.

 

Astfel, până pe 23 decembrie 2022, dacă te numeri printre primele 190 de persoane, care fac una sau mai multe achiziții ce însumează 500 lei, în aceeași zi, vei fi premiat pe loc cu pinguini de pluș, vouchere la restaurantele Fenice și Ribs Grill, vouchere Hervis, Chantia și Cărturești, bilete la Roata Panoramică sau cadouri Coca Cola. 

 

Iar dacă i-ai trecut pe listă, atât pe cei dragi, dar îți faci și ție un cadou și achizițiile ajung la minimum 2.000 de lei, primești vouchere de cumpărături cu valori de 300 și 500 de lei. Acestea îți pot aduce bijuterii statement de la Teilor sau parfumuri de lux de la Obsentum.

 

Zilnic, vor fi premiați 205 de participanți la campanie.

 

REGULAMENT CAMPANIE PROMOȚIONALĂ "DĂM TONUL LA CADOURI!"

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty