Culture of Nightlife Conference

30 septembrie

Home » Evenimente » Culture of Nightlife Conference

Asociația Daisler, în parteneriat cu Iulius Town, vă invită să explorați fascinantul univers al vieții culturale de noapte din România prin intermediul primei ediții a conferinței „Culture of Nightlife Conference”. Evenimentul va avea loc în pasajul subteran din Iulius Town Timișoara și se va desfășura într-o atmosferă inedită, culminând cu o petrecere matinală.

 

Conferința „Culture of Nightlife Conference” se dorește a fi un forum de discuții și schimb de idei cu privire la viața culturală de noapte a României și cum aceasta poate fi dezvoltată și valorificată într-un mod sustenabil. Invitații speciali vor aborda teme precum impactul asupra vieții de noapte după ora 22, adaptarea orașelor la ciclurile de activitate nocturnă și modul în care cultura de noapte poate fi integrată în viața urbană.

 

Evenimentul va avea loc în data de 30 septembrie, în cadrul programului „Lights On – The Night-Art Festival”. Printre invitații de marcă se numără personalități din Olanda, Franța, Germania, Portugalia, Anglia și România, toți cu experiență în viața și cultura de noapte.

 

Unul dintre speakeri este Freek Wallagh, recent ales Primar de Noapte în Amsterdam și co-fondator al organizației culturale Nachtlab. Cu o abordare inovatoare și pasiune pentru viața de noapte, Freek va împărtăși perspective unice despre modul în care cultura nocturnă poate contribui la comunitate.

 

Prof. Dr. Marion Roberts, expert în design urban și economie nocturnă, va aduce o perspectivă academică asupra relației dintre oraș și cultura de noapte. Lucrările sale precum „Planning the Night-time City” și „Inclusive Urban Design” au adus contribuții semnificative în domeniul urbanismului nocturn.

 

Shira de Bourbon Parme, urbanist și antropolog social, va dezvălui dualitățile orașului de noapte și impactul designului asupra biodiversității urbane.

 

Conferința va fi completată de contribuția lui Manuel Garcia-Ruiz, cercetător în sociologie, și Bettina Pelz, curator de artă în spațiul public și promotor al artei lumii.

 

Evenimentul „Culture of Nightlife Conference” va avea loc în pasajul auto subteran de la Iulius Town, care va fi transformat într-o adevărată galerie urbană pentru această ocazie specială. Biletele pentru conferință pot fi achiziționate prin platforma iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-culture-of-nightlife-conference-88810/?fbclid=IwAR3jznlW2p5cVcCvh1p67eSkKsziN-Ri9vd4qNmmRPigrCp414VPnr3sVxM

 

Această inițiativă face parte din conceptul mai amplu „Lights On – The Night-Art Festival”, care explorează interacțiunea dintre artă, cultură și oraș. Proiectul este inclus în Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și beneficiază de sprijin financiar din partea programului Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu suport din partea Ministerului Culturii.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty