Check Art Festival Spring Edition

16 - 17 aprilie

Home » Evenimente » Check Art Festival Spring Edition

 

 

Check Art Festival - Spring Edition aduce în acest weekend un boost de energie, culoare și multă voie bună în Iulius Gardens. Timișorenii vor descoperi o lume a teatrului și a artei exprimate sub diferite forme, de la concerte live și spectacol de dans, ateliere de creație pentru copii, la fireshow și o „paradă” de statui vivante, bufoni, marionete gigant și mimi. Cei mici se vor mai putea bucura de piesa de teatru, „Magazinul Fermecat”, pot participa la egg-hunt, iar toți vizitatorii pot câștiga premii la shopping.

 

Cea mai frumoasă exprimare a gândurilor omului este arta și indiferent că este reală, virtuală, dinamică sau statică, va fi întotdeauna o piesă din puzzle-ul vieții fiecăruia. Astfel, sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie 2022, între orele 15.00 – 21.30, în Iulius Gardens, iubitorii de artă și nu numai vor avea parte de o mulțime de surprize în cadrul Check Art Festival – Spring Edition. Statuile vivante, mimii, bufonii și personajele pe picioroange vor da culoare parcului, copiii sunt așteptați la ateliere de creație craft și de desen, iar toți vizitatorii vor putea participa la spectacole de teatru interactive pe două roți. Mai mult, timișorenii vor lua parte și la spectacole de fireshow și dans.

 

Reprezentațiile vor fi însoțite de concerte live, susținute de artiștii Evelin Roman, Akademika Banat Chorus USAMVBT, Alexandros Kokkorakis, Ana Moldovan & Gabriela Jurj, Sara Busuioc la vioară, Ingrid, Rodica Pîslari Canțîr și Mircea Știopan Sax.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty