CARAVANA CU JOCURI

21 - 25 IULIE

Home » Evenimente » CARAVANA CU JOCURI

Între 21 și 25 iulie 2021, Parcul Iulius Gardens devine destinație de joacă și lectură. Happy Color Romania și Iulius Town Timișoara te invită la Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte, ediția Timisoara 2021.
Caravana cu Jocuri este cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.


După trei ediții de succes desfășurate într-un an 2020 extrem de dificil, pe parcursul caruia festivalul s-a dezvoltat si reinventat deopotriva si o prima editie 2021 desfasurata la Iasi la inceputul lunii iulie, Festivalul Caravana cu Jocuri revine la Timisoara, locul unde a avut loc si prima editie, de aceasta data insa în formula extinsă in care s-au adăugat zonelor cu jocuri și ateliere o zonă generoasă cu carte pentru copii iar zona de evenimente culturale a fost mărită considerabil. Cinci zile mari și late te așteaptă cu o sumedenie de lucruri de făcut. Imaginația își va lua avânt, creativitatea și curiozitatea vor pune pe fugă gândurile de zi cu zi. Jocuri educative, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, lansări de carte, personaje de poveste, concerte, ateliere de creație, toate se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării.

 

Cine poate participa?
Familii cu copii și prieteni dornici de joacă și socializare! Participarea publicului la evenimente este gratuită dar se va face ținând cont de distanțarea socială iar evenimentul se va derula cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de autorități.Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joaca si facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele.
Caravana cu Jocuri merge acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura, artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.
Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.

 

Vă așteptăm cu drag! 

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2022 Iulius Town
Web design by Royalty