Brickenburg in My Town - Zilele Fanilor LEGO®

10 - 12 noiembrie

Home » Evenimente » Brickenburg in My Town - Zilele Fanilor LEGO®

?️ Brickenburg in My Town - Zilele Fanilor LEGO® revine cu povești din lumile miniaturale ale universului LEGO®, la Iulius Town Timișoara.

 

? Brickenburg in My Town - Zilele Fanilor LEGO® vine la Iulius Town, în zilele 10 – 12 noiembrie 2023, în piațeta Intersport, cu o expoziție plină de culoare, unde vizitatorii sunt așteptați să exploreze orașe în miniatură, construite în detaliu, din zeci de mii de piese LEGO®.

 

? Ai posibilitatea să evadezi din cotidian, făcând cunoștință cu lumi miniaturale care te vor purta prin cele mai fascinante locuri.

 

? Tematica expoziției este diversă, punând în acest an accentul pe locurile de agrement și petrecere a timpului liber, cum ar fi parcuri de distracții sau grădini zoologice, însa nu vor fi dezamagiți nici fanii Star Wars ori cei interesați de domeniul Technic. De asemenea vor fi expuse, unele dintre cele mai înalte clădiri construite din piese LEGO®, realizate de membrii Asociației Brickenburg.

 

? Vizitatorii de toate vârstele vor putea să își testeze creativitatea și îndemanarea în ceea ce privește combinarea elementelor LEGO®, luând parte la atelierele de construcție care se vor desfășura zilnic.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty