Banometru

20 - 21 mai

Home » Evenimente » Banometru

 

Ai acces la sesiuni individuale de coaching financiar cu coachii Banometru, la fața locului, gratuit. Nu dăm sfaturi sau rețete generale, deoarece situația fiecăruia este unică. De aceea, te așteptăm la ședințele de coaching, unde ai ocazia să descoperi ce funcționează în cazul tău. Alături de coach, vei explora soluții la provocările pe care le întâmpini cu banii și vei face un plan realist, personalizat, care chiar să funcționeze pentru tine.

  • Coachii sunt profesioniști independenți și nu vor încerca să te convingă să iei credite sau să accesezi anumite servicii.
  • Toate informațiile oferite de tine în cadrul sesiunilor rămân confidențiale.
  • Nu ești judecat(ă) pentru deciziile luate până acum.

 

Afli dacă ești pregătit(ă) să iei un credit și ce trebuie să știi despre îndatorare. Înainte să faci un credit, este important să te informezi cu atenție și să-i cunoști efectele pe termen lung asupra bugetului tău.

 

Înveți cum să-ți finanțezi nevoile și dorințele într-un mod cât mai avantajos pentru tine. Vezi ce soluții există ca să faci rost de bani pentru le acoperi.

 

Descoperi mai multe despre cursurile și serviciile gratuite Banometru, ghidul tău gratuit pentru echilibru și sănătate financiară. Cunoști echipa din spatele programului și afli cum te putem susține să ai o relație mai bună cu banii.

 

cust-arrow

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2022 Iulius Town
Web design by Royalty