BACK TO SCHOOL !

03 - 12 SEPTEMBRIE

Home » Evenimente » BACK TO SCHOOL !

Pentru fiecare elev, prima zi de școală este specială, fie că este vorba cei care se așează prima dată în bănci, fie că este deja obișnuit cu emoțiile începutului de an. O ținută nouă, o pereche de adidași cool, ghiozdanul perfect, rechizite sau gadget-uri de ultimă generație vor întări încrederea și pozitivitatea. La Iulius Town Timișoara găsești tot ce are nevoie elevul din familia ta pentru „Back to School!” și câștigați premii pentru un an plin de aventuri.

 

Cool Kidz are you ready? Mai este puțin și clopoțelul anunță prima oră, unde cu siguranță emoțiile date de revederea cu prietenii vor atinge cote maxime. Noul an școlar începe cu cele mai trendy outfit-uri, accesorii în tendințe, dar și cu cele mai swag rechizite. Iulius Town Timișoara te pregătește să fii „Back to School!”. În perioada 3 – 12 septembrie 2021, primii 100 de clienți, care fac shopping de minimum 200 de lei, primesc jocuri educative și vouchere la magazinele din Iulius Mall Timișoara. Vino cu bonurile la Centrul de Premiere și ești cu un pas mai aproape de o primă zi de școală perfectă. Premiile oferite de Iulius Town Timișoara te invită la noi sesiuni de shopping - voucherele pot fi folosite în magazinele Noriel, Happy Color sau Contakt, iar cei mici pot să își pot dezvolta abilitățile și cunoștințele cu jocurile educative oferite în cadrul campaniei.

 

Pentru mai multe detalii, poți consulta regulamentul campaniei, disponibil AICI.

 

Generația Z este o sursă plină de inspirație și o cascadă inepuizabilă de energie, care îi determină pe toți cei din jur să țină pasul cu noile tendințe din orice domeniu. Încarcă-te cu vibe-ul dat de gașca „The cool kidz” și lasă-te inspirat de  VIDEOCLIPUL dedicat generației Z! Brandurile din Iulius Town Timișoara propun noi colecții, unde influențele rock, urban street, dar și cele casual se armonizează în outfit-uri perfecte pentru prima zi de școală.

 

A mai rămas destul de puțin timp până o sa fii din nou „Back to School!”, iar la Iulius Town Timișoara găsești tot ce ai nevoie să transformi școala într-un loc al distracției, al imaginației și al curiozității.

 

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty