Atipic Beauty

21 AUGUST

Home » Evenimente » Atipic Beauty

Emoția și glamourul își dau întâlnire la evenimentul Atipic Beauty din Iulius Town. 12 modele în fotoliu rulant, alături de personalități locale din Timişoara, vor participa la o prezentare de modă inedită. Defilarea este o pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare.

Atitudinea, perseverența și dorința de a face acel lucru care pare imposibil sunt doar câteva dintre caracteristicile celor 12 modele de catwalk, dar, mai ales 12 modele de viaţă, care vor fi în centrul atenției la Atipic Beauty. Spectacolul de modă va avea loc sâmbătă, 21 august 2021, de la ora 18.00, iar gazda acestei seri de neuitat va fi Cosmina Păsărin. Atmosfera va fi completată de un concert susţinut de Vicențiu, dar va fi și multă emoție, zâmbete și discursuri ce vor inspira audiența.

L’Atelier Couture, NICHI by Cristina Nichita, Tina Olari, Mahnoor the brand, Pasha Men’s Wear, Luminița Balazs, Ciprian Cozma, Leather District by Adrian Neacșa, NISSA, D’OR, Valentina CC și GEMELLI  sunt designerii români care au creat piesele vestimentare în care vor defila modelele. Pe scenă, acestea vor fi însoțite de personalități din Timișoara, iar show-ul este dovada vie că frumusețea nu are limite și că e în noi, nu în aparențe.

Atipic Beauty este un proiect al asociaţiei Open Your Heart și are loc în Iulius Gardens. Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty