ATELIER DE CREAȚIE by Bianca Potyesz

04 IULIE

Home » Evenimente » ATELIER DE CREAȚIE by Bianca Potyesz

Sâmbătă, 4 iulie, de la ora 17.00, în parcul Iulius Gardens, copiii sunt invitați la atelierele de creație, să dea frâu liber imaginației în realizarea de stegulețe pentru Ziua Americii sau bijuterii, pe care le pot lua acasă. Atelierele sunt susținute de Bianca Potyesz, iar toate materialele sunt puse la dispoziție de Iulius Town, participarea fiind gratuită, în limita locurilor disponibile..

Părinților nu le rămâne decât să își aducă micuții la Iulius Town Timișoara, pentru ca aceștia să își dezvolte latura artistică.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Desfășurarea evenimentelor poate fi afectată de condițiile meteo.

REGULAMENTUL SPAȚIULUI DE EVENIMENTE
ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Stimați prieteni,
Vă așteptăm cu drag la ”Atelierul de creație” organizat în parcul Iulius Gardens din Iulius Town Timișoara. Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată. Pentru siguranța si confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Accesul la eveniment se va face pe aleea de intrare în zona special destinată pentru “Atelierul de Creație” și va fi permis în intervalul orar 17.00-20.00, pe baza completării tabelului nominal de acces.
Datele cuprinse în tabel se colectează doar pentru a asigura respectarea dispozițiilor legale în vigoare și pentru a putea fi furnizate către autoritățile competente pentru efectuarea unei anchete epidemiologice cu privire la COVID-19, dacă va fi cazul. Colectarea datelor se realizează cu respectarea dispozițiilor legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal (cum ar fi Regulamentul UE 679/2016) și toate persoanele ale căror date se colectează beneficiază de toate drepturile aferente, oferite de legislație. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este: ATTRIUS DEVELOPMENTS S.R.L., o societate înfiinţată conform legilor române, cu sediul social în Iaşi, str. Palas nr. 7A, clădirea A1, etajul 2, biroul A.b-28, Judeţul Iaşi, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J22/488/2017, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO 37160477, operator de date cu caracter personal ce operează cu respectarea preverilor legale în vigoare. Astfel, daca aveți întrebări cu privire la aceste drepturi, sau dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, puteți face acest lucru în scris, cu utilizarea datelor de contact inserate mai sus.
2. La intrare, vă rugăm să completati tabelul nominal de acces. Conform reglementărilor în vigoare privind evenimentele în aer liber, fiecărui participant în parte i se va măsura temperatura cu un termometru fără atingere. Vor avea acces în incinta spațiului de evenimente doar persoanele care au o temperatură de maximum 37,3 grade Celsius. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la eveniment.
3. Toate persoanele care doresc să participe la eveniment trebuie să poarte mască (medical/nonmedicală) pe durata acordării accesului, pe durata întregului eveniment și până la părăsirea spațiului alocat evenimentului, utilizând aleile de acces și fluxul de ieșire special marcat în acest sens. Excepție cu privire la purtarea obligatorie a măștii fac copiii sub 5 ani. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
Toate persoanele cărora li se acordă accesul îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziţie la intrare.
4. După aprobarea accesului, fiecare participant se va deplasa spre zona indicată de organizatori și va ocupa locul stabilit de aceștia.
5. Toți participanții din spațiul dedicat pentru “Teatrul de păpuși”, trebuie să respecte regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta. Participanții trebuie să respecte așezarea indicată pe teren de organizatori.
6. Vă rugăm ca pe durata desfășurării evenimentului să nu deranjați ceilalți participanți.
De asemenea, se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul alocat evenimentului, în afară de:
a) băutură în recipiente individuale, cu capac. Se interzice folosirea paielor de unică folosinţă;
b) mâncare ambalată individual, sigilată, conform normelor în vigoare.
7. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să nu vă părăsiți locul alocat de organizatori și să respectați toate regulile și prevederile aplicabile. Orice încălcare a acestei prevederi este o încălcare a legislației în vigoare, cum ar fi hotărârea privind starea de alertă, și vă supuneți amenzilor și sancțiunilor impuse de aceste reglementări.
8. Toalete pentru participanții la eveniment se află în imediata proximitate a zonei evenimentului. Pentru accesarea lor trebuie respectate reguli stricte de distanțare. Conform legii, trebuie să purtați mască. Accesul la toalete este permis pentru un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând în afara clădirii la o distanță recomandată de 2 metri între persoane.
9. În cazul în care doriți să părăsiți zona înainte de finalizarea programului artistic vă rugăm să folosiți numai aleile de acces și fluxul de ieșire special marcat în acest sens.
10. Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția COVID-19. Contăm pe cooperarea, răbdarea și înțelegerea dumneavoastră pe toată perioada evenimentului.
11. Orice încalcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te mai jos pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2024 Iulius Town
Web design by Royalty