ARMATA ROMÂNIEI LA MALL

Home » Evenimente » ARMATA ROMÂNIEI LA MALL

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, în Iulius Town se va desfășura un eveniment special ce se înscrie în seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României. În intervalul orar 10.00 – 20.00, timișorenii sunt invitați să ia parte la o serie de activități captivante.

 

Cu acest prilej, militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” vor fi prezenți în parcul Iulius Gardens din Iulius Town, curioșii putând să admire ținutele militare, să participe la expoziții și concerte de fanfară, să învețe tehnici de acordare a primului ajutor, dar și de supraviețuire.

 

De la 12.00 la 20.00, muzica de fanfară va cuprinde orașul din oraș, iar între 14.00 și 20.00, la interval de două ore, detașamente de militari vor defila în uniformele specifice, spre admirația clienților Iulius Town. De asemenea, vor avea loc și expoziții de tehnică militară, armament și echipamente  de comunicații folosite în teatrele de operații.

 

La photo corner-ul tematic, admiratorii Armatei Române vor avea ocazia să se fotografieze purtând diverse articole de uniformă militară, precum veste de protecție, căști de pilot și alte accesorii specifice aviatorilor. Copiii vor fi atrași de picturile pe față în culori de camuflaj.

 

Tehnicile de supraviețuire vor fi prezentate în cadrul unui minipoligon de cercetare, iar cele de acordare a primului ajutor se pot învăța de la specialiștii Spitalului Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, care vor oferi și alte servicii militare medicale din specialitățile:  O.R.L., dermatologie, psihologie, pneumologie, neurologie, oftalmologie, gastroenterologie, ginecologie și chirurgie.

 

Mai mult, cei care își doresc o carieră în domeniul militar pot cere detalii de la punctul de informare, unde va fi prezentată oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale.

 

Vino și tu în Iulius Town să celebrăm Ziua Armatei României!

Informatii clienti
+40 256 401 600
Adresa de email
contact@iuliustown.ro
Locatie Iulius Town
Piața Consiliul Europei nr. 2, Timisoara
Program Iulius Town
MAGAZINE: 10.00-22.00 AUCHAN: 07.00-22.00
ABONARE NEWSLETTER
Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!
SC Attrius Developments SRL, Str. Palas, nr. 7A, cladirea A1, etaj 2, birou A.b-28, RO37160477, J22/488/2017, Capital social 220 RON
© Copyright 2022 Iulius Town
Web design by Royalty